Carmen Bruma recunoaste ca maternitatea a schimbat-o enorm. Cum invata fiul lui Mircea Badea

/ / Modificat: 2023-11-27
Carmen Bruma recunoaste ca maternitatea a schimbat-o enorm. Cum invata fiul lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt parintii unui baietel care ii face sa zambeasca in fiecare zi. Vlad, care are in prezent 9 ani, i-a schimbat foarte mult pe parintii lui, de cand a aparut in vietile lor. Mama lui a vorbit in repetate randuri despre cum a transformat-o maternitatea si despre lucrurile pe care nu le mai face cu aceeasi relaxare ca inainte sa vina pe lume fiul ei.

Carmen Bruma a fost intotdeauna o persoana activa si a pus accentul pe un stil de viata sanatos. Chiar daca este mama cu norma intreaga, vedeta reuseste in continuare sa faca sport, sa duca un stil de viata bazat pe miscare si alimentatie sanatoasa si sa se dedice in continuare proiectelor care ii aduc satisfactie.

Vedeta de televiziune a lansat in ultimii ani programe de slabit si face in continuare multe dintre activitatile cu care era obisnuita. La altele insa a renuntat de cand a devenit mama. Intr-un interviu acordat recent pentru Playtech Stiri, iubita lui Mircea Badea a spus cum s-a schimbat viata ei de cand este mama. Daca inainte era adepta senzatiilor tari, de cand are copil, este mult mai precauta si are mai multe frici. Vedeta a declarat ca acum se simte responsabila atat pentru ea, cat si pentru fiul ei, pe care trebuie sa il protejeze. Vlad este in prezent elev in clasa a doua, iar mama lui a spus ca se descurca foarte bine la scoala, este sociabil si are multi prieteni.

“Toate fricile mele, de cand a aparut Vladut, au legatura cu el. Am remarcat ca inainte sa nasc eram o nebuna, incercam toate tampeniile, nu aveam senzatia de frica. Imi placeau atat de mult provocarile, incat nu ma gandeam la consecinte.

Dupa ce am nascut, am devenit mult mai fricoasa, panicoasa. Este firesc, am simtit ca nu mai sunt responsabila doar pentru mine. Baietelul este foarte bine. Este in clasa a doua, are prieteni, are note mari”, a spus Carmen Bruma pentru sursa mentionata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carmen bruma copil Carmen bruma Mircea Badea

Articole recomandate

Citeste si despre