Cat de greu i-a fost Andreei Balan sa se descurce cu fetitele, dupa divort: „Eu a trebuit sa imi continui cariera, ca sa produc bani in continuare”

/ / Modificat: 2024-07-16
Cat de greu i-a fost Andreei Balan sa se descurce cu fetitele, dupa divort: „Eu a trebuit sa imi continui cariera, ca sa produc bani in continuare”

 

Andreea Balan si George Burcea par sa fi ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de patru ani, insa dupa casatorie, la doar cateva luni, au hotarat sa divorteze.

Cat de greu i-a fost Andreei Balan sa se descurce cu fetitele si cariera sa, dupa divortul de George Burcea: „Eu a trebuit sa imi continui cariera, ca sa produc bani in continuare”

Acum, dupa aproape 5 ani de la separare, Andreea marturiseste ca totul este in armonie in viata ei, ca a gasit puterea sa il ierte pe fostul sot pentru toate declaratiile publice facute si ca acum este in cea mai buna perioada a ei. Recunoaste, insa, ca dupa divort i-a fost greu sa se descurce cu cele doua fetite ale sale, Ella si Clara, si sa se ocupe si de cariera muzicala asa cum isi dorea. Cand Andreea si George s-au separat, fetitele aveau 3 ani, respectiv 11 luni, iar artista spune ca nu s-ar fi putut descurca fara mama ei.

„Am ramas singura cu un copil de 3 ani si unul de 11 luni. Erau super micute. A fost foarte greu. Logistic vorbind, era foarte greu. De aceea a trebuit sa vina mama sa se mute cu mine ca sa ma ajute. Am avut si o bona. Nu locuia cu noi, dar venea toata ziua si ne ajuta. Eu a trebuit sa imi continui cariera, ca sa produc bani in continuare.”, a declarat Andreea Balan in podcast-ul „Gand la gand cu Teo”.

Pe langa rolul de mama, artista stia clar ca nu trebuie sa isi neglijeze cariera fiindca trebuie sa faca bani pentru a-si creste copiii:

„O chestie care pe mine la vremea respectiva m-a afectat era faptul ca erau tot felul de comentarii in care lumea se intreba de ce alerg, de ce muncesc. In perioada aia, dupa ce am facut stopul cardiac, am refacut si trupa Andre. Aveam 2 proiecte pe piata, proiectul Andre si ma ocupam si de cariera solo. Aveam si doi copii mici acasa si un partener. De ce nu isi ia liber? De ce noi artistii nu ne luam liber? Iesi de pe piata. Sa zicem ca ai niste bani pusi deoparte, dar poate nu ai, si aia se termina. Mai ales cand ai cheltuieli, ai o casa, ai copii si trebuie sa tii totul. Oamenii nu au inteles. Eu nu intelegeam de ce publicul nu intelege.”, a mai declarat Andreea Balan.

Andreea Balan: „Mama este ingerul nostru. Ea are grija de toate trei”

Artista ii este extrem de recunoscatoare mamei sale pentru faptul ca o ajuta cu cele doua fetite si spune ca este ingerul lor. Andreea spune ca de multe ori se simte ca o adolescenta datorita grijii pe care mama sa i-o ofera:

„Faptul ca mama locuieste cu mine este un confort extraordinar. De cand m-am separat de tatal lor, noi locuiam impreuna, mama locuia intre noi intr-un apartament si din momentul in care el a plecat, mama s-a mutat cu noi. Atunci eu pot sa plec la orice ora, oricand. Am concert, am plecat. Ea tine casa, ea tine tot. Ea stie ce e in frigider, eu stiu doar cat costa.

Mama este ingerul nostru. Ea are grija de toate trei. Am de multe ori sentimentul cand sunt cu mama acasa ca eu sunt o adolescenta si ca suntem trei fetite. Stam la televizor, mancam popcorn si ne uitam la desene. E minunat”, mai spune Andreea.

  • Surse: Gand la gand cu Teo
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan copii Andreea balan Andreea balan fetite

Articole recomandate

Citeste si despre