Cat timp va sta Irina Columbeanu in Romania, alaturi de tatal ei

/ / Modificat: 2024-06-20
Cat timp va sta Irina Columbeanu in Romania, alaturi de tatal ei

 

Irina Columbeanu va petrece doar o scurta perioada in Romania. Dupa sase ani, ea a revenit in tara vineri noapte pentru a-si revedea tatal, Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu si-a intampinat fiica la aeroport, iar in loc sa ramana la azilul unde este internat, au plecat impreuna intr-o vacanta prin tara. Irinel Columbeanu si-a strans fiica in brate pentru prima data dupa multi ani de asteptare.

La 16 ani, Irina s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, avand acum parul scurt si un stil de viata diferit in America.

Revenirea in Romania a fost special pentru a petrece timp cu tatal ei, care, din cauza problemelor de sanatate si financiare, s-a mutat la azil. Impreuna, Irina si Irinel se bucura de momente fericite, vizitand Clujul si Valea Prahovei inainte de a reveni la Bucuresti. 

 

@wowbiz.ro Momentul emotionant al reintalnirii lui Irinel Columbeanu cu fiica lui, Irina, pe Aeroportul Otopeni! IMAGINI EXCLUSIVE #kanald #kanaldromania #kanald2 #wownews #wowbiz #irinelcolumbeanu #columbeanu #irinacolumbeanu #irinuca #monicacolumbeanu ♬ sunet original - WOWbiz.ro

Vizita Irinei va fi scurta, ea urmand sa petreaca doar o saptamana in Romania inainte de a se intoarce in America. „O saptamana va sta. O sa mergem prin tara si o sa vedem acolo cum vom reusi sa ne descurcam! O sa stam si in Bucuresti, unde nasul meu Matei Miko are un apartament”, a dezvaluit Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii de celebritati Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre