Catalin Scarlatescu, despre cat de mult l-a schimbat relatia cu Doina Teodoru

/ / Modificat: 2024-08-03
Catalin Scarlatescu, despre cat de mult l-a schimbat relatia cu Doina Teodoru

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru traiesc o frumoasa poveste de iubire, bucurandu-se de o relatie fericita si reusind mereu sa isi faca timp unul pentru celalalt. Celebrul chef a dezvaluit ca s-a linistit de cand actrita a intrat in viata sa.

 

“Ce s-a schimbat in relatia mea cu Doina? Nu s-a schimbat nimic. Inovam in fiecare moment, in fiecare secunda, inovam lucrurile. Suntem doi cautatori, suntem doi oameni care suntem innebuniti dupa plimbari, muncim foarte mult. Ea, ca o actrita spectaculoasa ce este, face mult teatru, foarte mult teatru. Cand o apuca nebunia cu teatrul, rar, foarte rar o prind acasa. Si in momentul in care o prind acasa, plec repede cu ea in vacanta, daca sunt si eu liber. Astea sunt momentele noastre de fericire. In rest, muncim amandoi foarte mult.

Pai, nu exista decat un singur cuvant pentru treaba asta, iar cuvantul acela este: sinceritate. Nu-ti bate joc niciodata de celalalt! Trateaza-l ca si cum te-ai trata pe tine. Adica, nu incerca sa faci misto de ea, pentru ca ea s-ar putea sa fie un om bun si sa nu faca misto de tine. Dar viata va face misto de tine in viitorul cel mai apropiat. Foarte repede ti se intoarce. Bine faci, bine gasesti! Adica, daca esti un marlan, marlan vei ramane toata viata. Eu, cel putin din momentul in care am cunoscut-o pe Doina, m-am cam linistit.”, a spus el pentru Viva.

Care este secretul lor

Secretul relatiei pe care o au cei doi consta in a petrece timp impreuna:

“Credeti-ma, oricat de mult ar munci ea, oricat de mult as munci eu, suntem obligati sa ne gasim momentele noastre. Daca eu sunt liber, atunci sunt la dispozitie. In momentul in care eu filmez si ea este libera, avem timp sa ne vedem noaptea, dimineata. Adica, timp gasim. Nu exista sa nu avem timp unul pentru celalalt. In momentul in care nu mai ai timp, inseamna ca nu vrei. Piesa de teatru are 3 ore, dar se termina la un moment dat. Si ziua mea de filmare, la fel, la ora 12, sunt toti lesinati pe platou, trebuie sa se opresca. Asa ca, chiar daca nu avem o perioada foarte lunga la dispozitie, in putinul ala de timp reusim sa ne potrivim.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Relatie cuplu Schimbare

Articole recomandate

Citeste si despre