Catalin Zmarandescu, suspect de cancer. Prin ce a trecut fostul luptator: ”O luasem razna, am copii de crescut”

/ / Modificat: 2024-04-04
Catalin Zmarandescu, suspect de cancer. Prin ce a trecut fostul luptator: ”O luasem razna, am copii de crescut”

 

La 51 de ani, fostul kickboxer Catalin Zmarandescu a primit vesti proaste din partea medicilor. Sportivul a povestit recent ca a fost suspect de cancer, dupa ce a descoperit o pata pe picior, in timp ce facea controlul medical pentru o emisiune la care a participat. 

Catalin Zmarandescu si-a descoperit problema intamplator

Catalin Zmarandescu a fost concurent la Survivor All Stars, fiind eliminat recent din competitie. Proaspat intors din Republica Dominicana, fostul luptator a povestit prin ce a trecut inainte de competitie. La inceputul anului, Zmarandescu a efectuat controlul medical preliminar. Desi era intr-o forma fizica excelenta, medicul i-a dat o veste proasta: la radiografie, s-a observat o pata suspecta pe picior, iar Zmarandescu a fost nevoit sa faca investigatii suplimentare. 

Desi a incercat sa nu il panicheze, medicul i-a spus ca poate fi vorba despre cancer si ca este nevoie de teste amanuntite, pentru a vedea daca formatiunea este maligna sau benigna. 

”Imi zice pe final, facusem radiografiile la genunchi, la spate, imi zice doctorul: stai cel mai bine dintre ei, fizic. Si eu zic: dar ce e pata aia pe picior? Am vazut o pata neagra pe femurul piciorului stang. I-am rugat frumos, mi-au dat filmul si am inceput sa ma duc. Nu era in regula, o pata destul de urata pe interiorul femurului stang. M-am dus, am discutat cu medicul ortoped, a incercat omul sa nu ma sperie, mi-a zis: poate sa fie malign sau benign. Dar zice: ar trebui sa stai linistit, pentru ca nu a afectat marginile osoase, poate sa nu fie”, a povestit fostul luptator, pentru cancan.ro.

Prima data s-a gandit la copii

Vestea ca ar putea avea cancer l-a dat peste cap pe fostul sportiv. Catalin Zmarandescu s-a gandit prima data la familia lui. Acesta are patru copii, doi dintre ei, din prima casatorie, fiind majori. Copiii cei mici ai fostului luptator au trei ani si jumatate si cinci ani si jumatate, iar Zmarandescu s-a temut pentru ei.

”Oricum in capul meu deja o luasem razna. Ba, am copii de crescut. Mai am doi din alta casatorie, care sunt mari, baiatul face 25 de ani in iunie, fata face 23, ii am pe ceilalti mici – o am pe Matilda care are cinci ani si jumatate, Vladimir trei ani si jumatate. Te gandesti: astia nici nu stiu cu ce se mananca viata, sunt la inceput, trebuie sa am grija de ei, cum fac asta?! Eu nu cred ca mi-am incheiat inca socotelile cu pamantul asta, mai am de lucru. M-am dus, mi-am facut analize peste tot, urmeaza sa le fac din nou la sase luni, la un an de zile, la doi ani de zile”, a mai povestit el. 

Din fericire, verdictul medicilor a fost ca formatiunea este benigna, insa Zmarandescu trebuie sa efectueze controale medicale periodic, pentru a se asigura ca totul este in regula. 

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer barbati Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre