Cati bani va mosteni fiul lui Liam Payne, Bear, dupa moartea artistului. Suma este impresionanta

/ / Modificat: 2024-10-20
Cati bani va mosteni fiul lui Liam Payne, Bear, dupa moartea artistului. Suma este impresionanta

 

Liam Payne s-a stins din viata in urma cu cateva zile, in Argentina, in urma unui incident tragic. Fostul membru al trupei One Direction a cazut de la etajul 3 al hotelului in care era cazat si a murit pe loc. In urma sa raman o multime de piese de succes, dar si o avere impresionanta. 

Pana la 31 de ani, Liam Payne a reusit sa adune o avere considerabila. Cei mai multi bani i-a strans in perioada in care a facut parte din trupa fenomen One Direction, alaturi de Zayn Malik, Niall Horan, Harry Styles si Louis Tomlinson. Trupa s-a format la X Factor si a devenit rapid un fenomen global, reusind sa vanda milioane de discuri si sa umple stadioane la fiecare concert. 

Cati bani ii raman fiului sau

In anul 2016, formatia a anuntat ca ia o ”pauza” si fiecare dintre cei cinci artisti si-a construit o cariera pe cont propriu. Liam Payne avea in conturi, pana la 31 de ani, peste 30 de milioane de lire sterline, bani care ii vor reveni fiului lui. Artistul are un baietel in varsta de 7 ani, cu fosta sa iubita, Cheryl, pe care a cunoscut-o cand a participat la X Factor. 

De altfel, in urma cu doi ani, Liam Payne declara intr-un interviu ca banii si companiile pe care le detine ii vor ramane fiului sau. 

”Viata mea acum este a lui, banii mei sunt ai lui. De fapt, am mai multe companii care functioneaza. Stiu ca le poate conduce intr-o zi daca doreste sau le poate vinde”, spunea regretatul artist, in 2022. 

Liam si Cheryl, care este cu 10 ani mai mare decat el, au format un cuplu vreme de doi ani, timp in care au devenit si parinti. Dupa despartire, Bear a ramas in grija mamei lui, dar Liam Payne il vedea destul de des. Dupa moartea artistului, mama copilului sau a dat o declaratie emotionanta, in care a vorbit despre pierderea suferita de copilul ei. 

”Pe masura ce incerc sa trec prin acest eveniment zguduitor, prin durerea de neconceput, as vrea sa va amintesc tuturor ca am pierdut o fiinta umana. Liam nu era doar un stat pop si o celebritate, era un fiu, un frate, un unchi, un prieten drag si tatal copilului nostru de 7 ani. Iar acum copilul trebuie sa realizeze ca n-o sa-si mai vada tatal niciodata. Inainte de a lasa comentarii, intrebati-va daca v-ar placea ca propriii copii sau familia voastra sa le citeasca. Va rog, lasati-l pe Liam sa se odihneasca in pace”, a transmis cantareata, prin intermediul retelelor de socializare. 

FOTO: Instagram

 

Articole recomandate

Citeste si despre