Ce a facut Andra pentru Amna atunci cand se afla la inceputul carierei. Gestul nemaipomenit

/ / Modificat: 2024-10-16
Ce a facut Andra pentru Amna atunci cand se afla la inceputul carierei. Gestul nemaipomenit

Chiar daca industria muzicala este un domeniu competitiv, Amna a avut norocul de a intalni cativa oameni care au ajutat-o. Indragita artista si-a amintit ca, atunci cand se afla la inceputul carierei, Andra a avut grija de ea la un concert.

Ce gest a facut Andra pentru Amna

Amna a povestit ca, aflata la inceput de drum, nu avea bani pentru a-si aranja mereu parul. Astfel, inainte de a intra pe scena la un concert, Andra a observat-o si a aranjat-o. Vedeta nu o sa uite niciodata gestul altruist facut de partenera lui Catalin Maruta.

“„Uite, Andra. Cand eram eu la inceput de drum, nu aveam bani. Si urcam pe scena cumva in deschiderea ei. Mult spus in deschiderea ei, eram pe acolo si eu. Si nu aveam bani sa merg la coafor si mi-am prins parul cum am crezut eu. Asta este o poveste foarte emotionanta pentru mine. I-a spus-o si lui Andrei Banuta, am povestit-o si la studio. „Pentru mine Andra este altceva” Andra m-a chemat la ea in camera si mi-a spus: ‘Ce faci cu parul ala? Unde te duci asa?’. ‘Pai ma duc sa…’ ‘Vino incoace!’ Si mi-a facut parul. Tu poti sa intelegi ca mie mi-a facut parul Andra si ca eu am intrat pe scena un om normal, pentru ca ea, in bunatatea ei si in sufletul mare pe care il are, a zis, bai eu nu pot sa o las pe femeia asta. Nu stiu, nu aveam bani sa-mi fac atunci parul. Am trait si vremuri de-astea la inceputul carierei mele. Astea au fost vremurile. Eu n-am sa uit niciodata ca Andra mi-a facut parul. Pentru mine Andra este altceva.”, a spus Amna pentru Unica.

Ba chiar, Amna a povestit ca si Ruby a demonstrat ca este un om sufletist:

„Uite, Ruby. Eram in pandemie, filmam un clip si nu am avut de unde sa-mi iau rochii. N-am sa uit niciodata. A intrat in dressing, mi-a dat toate hainele ei si-am plecat si-am filmat clipul de la piesa Cealalta Ea cu Dorian. Am filmat clipul datorita ei. Nu stiu cine face asta. (…) Sunt niste gesturi pe care n-ai cum sa le treci cu vederea.”

Sursa: unica.ro

Sursa foto: social media

Taguri Vedete Andra Femei de cariera

Articole recomandate

Citeste si despre