Ce a observat Smiley la fiica lui, Josephine. ”O concluzie pe care am tras-o observand-o pe fii-mea”

/ / Modificat: 2024-08-09
Ce a observat Smiley la fiica lui, Josephine. ”O concluzie pe care am tras-o observand-o pe fii-mea”

 

Smiley si Gina Pistol sunt parintii unei fetite adorabile, care ii supune constant la anumite provocari. Josephine a implinit 3 ani in primavara acestui an, insa pe zi ce trece parintii ei descopera lucruri interesante despre ea. 

Artistul este un tatic implicat si petrece mult timp alaturi de micuta lui, astfel ca a observat anumite tipare de comportament specifice sexului feminin. Intr-un interviu acordat recent, Smiley a povestit ca a descoperit, inca de cand fetita lui era foarte mica, faptul ca are anumite trasaturi specifice femeilor. Nu a facut un secret din faptul ca barbatilor le este greu sa le inteleaga pe femei, cu atat mai mult cu cat firea lor este asa inca de cand sunt mici.

”Si pot sa spun ca de cand se nasc sunt confuze. Nu ele sunt confuze, noi suntem confuzi in legatura cu tot ce inseamna femeia. Femeia de cand se naste este o structura complexa si barbatilor le e greu de cand sunt mici sa le inteleaga. Asta este o concluzie pe care am tras-o anul asta observand-o pe fii-mea. A, deci nu se intampla la un moment dat un declic, nu, ele asa sunt de la inceput”, a spus recent artistul, intr-un interviu pentru ciao.ro.

Cum procedeaza atunci cand trebuie sa plece de acasa

Gina si Smiley si-au crescut singuri fiica, astfel ca micuta este foarte atasata de ei. Atunci cand trebuie sa plece de acasa, Josephine le da un adevarat test. Cei doi trebuie sa gaseasca modalitati pentru a o convinge sa ramana in grija altcuiva atunci cand au treaba. 

”Cea mai mare provocare ti-o da atunci cand trebuie sa pleci si iti spune: tati, te rog, nu pleca! Atunci e provocarea”, a mai spus Smiley, in acelasi interviu. 

La randul sau, Gina Pistol a declarat ca intotdeauna a vorbit deschis cu fiica ei si i-a explicat ca trebuie sa plece, nu a pacalit-o niciodata. Vedeta s-a intors recent in televiziune si a inceput filmarile pentru MasterChef, astfel ca este nevoita sa lipseasca destul de mult de acasa in aceasta perioada. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre