Ce au patit Cristina Siscanu si Madalin Ionescu la nunta lor: "Unii au lasat plicurile goale". Cati bani au strans in total

/ / Modificat: 2024-01-21
Ce au patit Cristina Siscanu si Madalin Ionescu la nunta lor:

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au casatorit in anul 2011 si au impreuna o fiica, Petra. Prezentatorul TV a mai fost casatorit, iar din prima casnicie mai are doi copii, o fata si un baiat. 

Recent, Cristina Siscanu a vorbit pe retelele de socializare despre nunta lor, care a avut loc in urma cu 13 ani. La acel moment, cei doi nu s-au uitat la bani, caci si-au dorit sa aiba o nunta ca in povesti. La final, nu au fost dezamagiti, deoarece au strans o suma uriasa de bani. 

Cu toate acestea, Cristina a povestit ca au fost si persoane care le-au lasat plicuri goale, fara niciun dar. 

Dupa eveniment, Madalin Ionescu si sotia au ajuns la un dar de nunta de 35.000 de euro. 

„Avem o cunostinta care platise avansul pentru nunta cu mult timp inainte si intre timp s-au despartit si, ca sa nu piarda avansul, in ziua respectiva s-a dus, totusi, si a baut si a mancat de cat a fost avansul el, mirele. Cati bani se mai dau la o nunta in 2024? Cat se pune pe masa? Cat se pune in plic? Eu si Madalin am avut nunta acum 13 ani, in 2011, si imi amintesc si acum ca meniul a fost in jur de 120 de euro.

Am avut aperitiv, evident, vreo 4 feluri de mancare, am avut si berbecut la protap si am avut si un fel de gustare intre felurile principale de mancare, au fost si friptura, si sarmale, si aperitivul si imi amintesc ca am avut si un tort foarte frumos si impunator.

De asemenea, au fost invitati care au lasat plicurile goale, dar au fost si invitati care au fost foarte generosi, nici nu ne-am asteptat la asa ceva, dar noi atunci- nu stiu acum cum se fac nuntile, daca se fac ca niste afaceri sau tinerii insuratei gandesc aceste evenimente ca niste businessuri- eram cu capurile in nori, eram foarte indragostiti, nu ca acum nu am fi, nici nu ne interesa aspectul asta, voiam sa avem o nunta frumoasa, la care sa ne simtim romantici, sa fie totul frumos si de aceea am investit in nunta. 

Intr-un final am facut si un calcul, sa vedem ce si cum, si am constatat ca nu am iesit in pierdere, dar nici in castig. La vremea respectiva s-a scris cati bani am castigat la nunta, si anume cam 35 000 de euro. Asta se intampla in 2011.”, a spus Cristina Siscanu in mediul online.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre