Ce curiozitati au fetitele Laurei Cosoi, inainte ca vedeta sa nasca: ”Se uita, ma studiaza”

/ / Modificat: 2024-06-06
Ce curiozitati au fetitele Laurei Cosoi, inainte ca vedeta sa nasca: ”Se uita, ma studiaza”

 

Laura Cosoi a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru cea de-a patra nastere. Vedeta mai are cateva saptamani pana cand isi va tine in brate bebelusul, iar fetitele ei sunt din ce in ce mai curioase cu privire la nastere. 

Laura Cosoi primeste intrebari incomode din partea fiicelor sale

Peste doar cateva saptamani, Laura Cosoi urmeaza sa aduca pe lume cel de-al patrulea copil. Fiicele ei sunt nerabdatoare sa isi cunoasca fratiorul sau surioara, dar sunt si foarte atente la schimbarile prin care trece mama lor. Micutele au vazut cum actritei i-a crescut burta din ce in ce mai mult si au bombardat-o cu intrebari incomode. 

Vedeta a fost nevoita sa le explice celor mici procesul nasterii, dupa ce ele au fost curioase cum se va intampla. Chiar daca au varste diferite, viitoarea mamica a incercat sa le explice pe intelesul lor cum vor decurge lucrurile. 

”Cei mici ma intreaba cum iese din burta, ca nu prea inteleg cum iese copilul. Sunt sincera, le zic cum stau treburile atunci cand surprind momente mai de fete. Ele sunt fetite, e normal, intra in baie peste mine, se uita, ma studiaza, vad ca ma modific si sunt dragute. Eu le explic si imi spun ca si ele vor sa aiba bebe in burta cand sunt mari”, a povestit Laura Cosoi, la Antena Stars. 

Nu ia pauza de la cariera

La fel ca in cazul primelor trei sarcini, actrita este in continuare activa, chiar daca a intrat in ultimul trimestru de sarcina. Laura Cosoi inca are proiecte in derulare si nu planuieste sa se retraga, deocamdata, pentru ca inca are parte de foarte multa energie. 

”Mai am un pic, nu mult, dar mai am. În perioada asta am energie, sunt super energică, nu prea dorm noaptea, dar energie am”, a mai spus ea. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre