Ce educatie le-a oferit Pavel Bartos fiicelor lui. „De la lipsa de respect pornesc toate”

/ / Modificat: 2024-06-07
Ce educatie le-a oferit Pavel Bartos fiicelor lui. „De la lipsa de respect pornesc toate”

 

Pavel Bartos si sotia sa, Anca, sunt casatoriti din 2003 si au impreuna trei fete: Sofia, Rita si Eva. Recent, Bartos a discutat despre regulile pe care le aplica in educatia copiilor sai. 

Desi casnicia actorului este discreta si solida, Pavel si Anca apar rareori impreuna in public, dar impartasesc aceleasi valori in ceea ce priveste relatiile cu copiii.

Pavel Bartos a explicat ca educatia celor trei fiice se bazeaza pe doua principii fundamentale: respectul pentru ceilalti si sa nu faca rau celor din jur. El a subliniat ca, in general, copiii tind sa urmeze modelele de comportament observate acasa, astfel incat este crucial ca familia sa ofere exemple pozitive.

„In primul rand, daca tot le invat respectul fata de cei din jur, trebuie sa vada asta in familie! Familia este modelul de baza. Ce vad in familie, asa o sa faca! Atunci, cred ca lipsa de respect nu trebuie sa se vada! De la lipsa de respect pornesc toate celelalte lucruri!”, a spus Pavel Bartos pentru ego.ro. 

„Sa nu faca rau celor din jur! Tot timpul le-am invatat sa nu faca celorlalti ce nu le-ar placea lor sa li se faca! Asta este o regula! In rest, ulterior, pot sa incerce sa greseasca, sa exploreze, sa aiba curaj, dar este foarte important respectul fata de ceilalti! De mici vreau sa le intre in minte ca respectul este de baza!”, a mai adaugat actorul.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pavel bartos Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre