Ce fel de mama este Andreea Balan. Ce reguli are pentru fiicele sale

/ / Modificat: 2024-07-04
Ce fel de mama este Andreea Balan. Ce reguli are pentru fiicele sale

 

Andreea Balan are doua fiice superbe care au rezultat din casnicia cu George Burcea. Vedeta a divortat, iar in prezent traieste o poveste de iubire cu Victor Cornea, jucator de tenis. Cantareata este o mamica dedicata si are o relatie buna cu Ella si Clara, insa nu a uitat sa impuna anumite reguli.

Ce reguli are Andreea Balan pentru fiicele sale

Andreea Balan a explicat ca fiicele sale nu o sa aiba tablete sau telefoane pana la 10 sau 12 ani. Vedeta le da voie sa se uite la televizor o ora sau o ora si jumatate pe zi. Totusi, ea a punctat ca Ella si Clara se joaca una cu cealalta, astfel ca le-a amenajat numeroase spatii acasa pentru a nu duce lipsa tehnologiei. 

„Ele stau doar la televizor, o ora, o ora si jumatate pe zi si atat. Nu au telefoane, nu au tablete, nici nu vor avea pana la 10 – 12 ani. Este cel mai gresit lucru sa le dai copiilor telefoane si tablete, cel putin pana la 10 ani, 12 ani. Asta spun toti psihologii. Ajung sa fie adolescenti depresivi. Nu o sa le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la scoala. In familia noastra asa este. Intr-adevar, eu am avantajul ca am doi copii.

Cand ai doi copii, se joaca impreuna. Cand ai un singur copil si tu ca parinte esti foarte ocupat, cateodata e confortabil sa ii arunci un telefon.

Trebuie intelesi si acei parinti. Fiecare parinte face ce poate. Eu am norocul sa am doi copii si pur si simplu au un loc de joaca fabulos acasa, au piscina, au tobogane si nu e nevoie de telefoane si tablete.”, a declarat Andreea Balan, la Antena Stars.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Andreea balan Reguli

Articole recomandate

Citeste si despre