Ce fel de tatic este Andrei Stefanescu de la Alb Negru si ce legatura are cu fiul sau

/ / Modificat: 2024-09-11
Ce fel de tatic este Andrei Stefanescu de la Alb Negru si ce legatura are cu fiul sau

Andrei Stefanescu are un baietel, Ayan, din casatoria cu Antonia. Cei doi au divortat in 2020. Prezentatorul de televiziune isi adora micutul, care il face mandru in orice clipa. De asemenea, lui ii place sa petreaca timp cu fiul sau, fiind un tata implicat in cresterea lui.

Andrei Stefanescu, detalii despre fiul sau

Andrei Stefanescu are o legatura speciala cu Ayan, in varsta de 7 ani si jumatate. Totusi, acesta recunoaste ca micutul nu este atras de pasiunea lui, fotbalul.

“Da, baiatul meu are sapte ani jumate. Avem o relatie speciala. O relatie cum cred eu ca ar trebui sa aiba orice baiat cu tatal lui. O relatie in care sa petreci timp cu el, in care sa-l inveti lucruri, sa ai activitati pe care o mama nu le poate avea cu copilul. L-am invatat. Nu-i place fotbalul, din pacate, asta este. Mi-ar fi placut sa-i placa fotbalul, sa-mi calce pe urme, eu pana la 20 de ani am jucat fotbal.”, a povestit el pentru Click!.

Ce spune de viata amoroasa

De asemenea, Andrei Stefanescu a punctat ca are o relatie, insa nu s-a gandit la casatorie momentan, tinand cont ca timpul liber pe care il are il imparte cu baiatul sau:

“Nu mi-am refacut viata. Am pe cineva, dar nu mi-am refacut viata la modul sa ma casatoresc. Dar am o iubita. Ideea este ca eu nu am timp liber.Eu nu am timp liber de aproape sase ani de zile. Eu n-am o vacanta, n-am fost in nicio vacanta. Vacantele mele, liberul de la Capatos de anul asta, o luna, eu am filmat Nea Marin si pentru emisiunea cu copii, “Esti mai destept decat un copil de clasa a-5-a”. Adica sunt impartit in foarte multe locuri si, din pacate, n-am timp liber. Singurul timp liber pe care il am, il impart cu baiatul meu.”

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andrei stefanescu Vedete copii Relatie tata copil

Articole recomandate

Citeste si despre