Ce gateste Gina Pistol pentru fetita ei. Josephine are un desert preferat

/ / Modificat: 2024-07-09
Ce gateste Gina Pistol pentru fetita ei. Josephine are un desert preferat

 

Gina Pistol este pasionata de gatit, iar atunci cand are timp, isi rasfata familia cu preparate delicioase. Fetita ei si a lui Smiley are cateva mancaruri preferate, gatite de mama ei, dar si un desert care este foarte popular in randul copiilor. 

Ce mananca fetita lui Smiley si a Ginei Pistol 

In ultimul timp, Gina Pistol a stat departe de televiziune si s-a ocupat mai mult de familia ei. Vedeta a petrecut timpul cu fetita ei si a lui Smiley si i-a gatit mancarurile preferate, iar de curand a dezvaluit ce ii place micutei sa manance cel mai mult. Prezentatoarea de la MasterChef a povestit ca Josephine are perioade in care ii plac anumite mancaruri, dar mai ales unele la care poftea chiar ea in timpul sarcinii. 

Micuta, in varsta de trei ani, are si un desert favorit, care este foarte popular in randul copiilor. Este vorba despre banana bread sau checul de banane, o reteta simpla si rapida, perfecta pentru a folosi bananele prea coapte, in loc sa le arunci. Gina a povestit ca face o reteta adaptata pentru fetita ei, mai sanatoasa, cu mai putin zahar. 

”Lui fii-mea ii place foarte mult banana bread, ii fac varianta mai sanatoasa. Ii plac ciorbele, ciorbele de orice fel. O perioada ii place mazarea, alta perioada ii place varza calita, cum imi plac si mie. Si ii plac lucrurile pe care le mancam eu cu pofta cand eram insarcinata. Am avut perioade in care mancam foarte multe citrice, perioade in care beam in fiecare zi chefir, perioade in care pur si simplu pofteam la cate o friptura. Eu nu sunt fan carne, dar pofteam. Ma trezeam ca as manca o friptura de vita, eu nemancand multi ani”, a spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol

Articole recomandate

Citeste si despre