Ce i-a zis Roxana Ciuhulescu fiicei sale despre aparitia in Playboy de acum 22 de ani: „Imi doresc sa nu faca greselile pe care le-am facut eu”

/ / Modificat: 2023-11-23
Ce i-a zis Roxana Ciuhulescu fiicei sale despre aparitia in Playboy de acum 22 de ani: „Imi doresc sa nu faca greselile pe care le-am facut eu”

Recent, Roxana Ciuhulescu a fost invitata la podcast-ul ExtraMatinal de la Digi FM unde a povestit, printre altele, si despre perioada in care a pozat in revista pentru adulti, Playboy. Vedeta recunoaste ca nu se mandeste cu aparitia sa in revista respectiva si spune inclusiv ca a fost pacalita.

„Am fost pacalita. Eu am vazut negativul, ceea ce era total diferit de ce a iesit in revista. Nu erau atat de explicite, si acolo m-am suparat foarte tare, dar era tardiv. Ma luptam cu morile de vant. Era si la inceputul carierei mele in 2001, atunci am pozat. Aveam cam un an de cand intrasem in lumina reflectoarelor. Pozele mi s-a parut ca s-au dus in latura de Hustler, nu de Playboy. Mi s-au parut vulgare si nu asta convenisem. Contractul era facut cu clauzele de-atunci si stiam ca e o lupta pe care am s-o pierd daca ma apuc sa ma razboiesc”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Vedeta spune ca daca ar putea da timpul inapoi, n-ar mai poza pentru Playboy. Aceasta a marturisit ca a avut si o discutie cu fiica ei de 15 ani despre pictorialul din revista pentru adulti:

„Am acasa o pustoaica de 15 ani care nu o data m-a abordat despre revista. Stie foarte bine. I-am explicat si am vorbit cu ea cu foarte multa deschidere si sinceritate pentru ca mai sunt doi ani si un pic si va deveni si ea majora. Imi doresc sa nu faca greselile pe care le-am facut eu. Eu intotdeauna ca parinte am incercat sa-i arat calea dreapta si frumoasa si sa nu faca compromisuri”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Fiica Roxanei Ciuhulescu, diagnosticata cu o boala grea. A fost operata anul acesta

Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe grele in ultimii ani. In urma cu mai bine de 3 ani, fiica ei, a primit diagnosticul de scolioza toraco-lombara din cauza careia a suferit o interventie chirurgicala complexa, anul acesta. 

„Cu toate ca nu s-a terminat inca acest an, fara doar si poate pot sa trag o concluzie despre el: este cel mai incercat an din toata viata mea!

Un an in care am trait emotii si stari cat altii in zece sau cat altii in 100…

In 2020, in vremea pandemiei, fiica mea, astazi in varsta de 15 ani, a fost diagnosticata cu scolioza toraco-lombara.

Cu toate ca am facut toate eforturile pentru a putea scapa de aceasta problema, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 si a facut gimnastica medicala, fizioterapie si alte terapii, problema a continuat sa se agraveze pana am ajuns la diagnosticul de scolioza severa.

Cresterea rapida in inaltime si lipsa completa a miscarii din timpul pandemiei - pentru un copil foarte activ care practica balet de la 3 ani si a facut inot, volei si echitatie la viata ei, oprirea brusca a oricarei activitati fizice si-a spus cuvantul.

Intr-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viata fiicei mele a ajuns sa fie pusa in pericol.

Dupa ani in care ne-am tot chinuit si am trait cu frica operatiei, iata ca nu am putut-o evita.

Interventia chirurgicala a avut loc astazi, a durat 9 ore si a fost absolut necesara. In caz contrar, daca nu o acceptam, riscurile ar fi fost infioratoare: de la deformarea mersului Anei si probleme ale bazinului, pana la perforarea organelor interne si dureri inimaginabile.

Azi, vreme de 9 ore, am simtit ca nu am aer, ca mor si invii, ca totul este un vis in culori gri, reci, din care nu ma mai trezesc.

Au fost cele mai grele 9 ore din toata viata mea si doar increderea in Dumnezeu si ruga neincetata catre El m-au intarit.

Increderea in EL nu m-a parasit niciodata si voi continua sa ma rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am crestinat, pentru toti cei care ne-au ajutat si nu numai. Sa ma rog si sa multumesc cu recunostinta.

Ana a trecut cu bine peste interventia grea si in acest moment se reface. Cat despre mine, inca adun bucati din mine si le lipesc la loc. O fac pentru Ana, in fata ei trebuie sa raman puternica. Numai mama sa nu fii stiind ca al tau copil sufera atat de tare si ca se afla pe un pat de spital.

Si in cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Si ce oameni! Suntem recunoscatori tuturor si le multumim infinit celor care ne-au ajutat pentru a putea sa efectuam aceasta interventie.”, a scris Roxana Ciuhulescu pe Facebook. 

Costurile operatiei au fost imense, aproximativ 21.500 de euro, iar fostul sot al Roxanei Ciuhulescu, afaceristul milionar Mihai Ivanescu, nu a contribuit cu niciun ban la interventia chirurgicala a fiicei lor. Pentru a strange banii necesari, Roxana Ciuhulescu a avut sprijinul lui Vlad Placinta, directorul asociatiei „Salveaza o inima”.

„In urma operatiei, Ana a crescut cu 7 centimetri. Tatal ei a sunat-o si intrebat-o cum este, cum se simte si cam atat. Sprijin financiar la aceasta operatie nu a avut din partea lui. Doar pensie alimentara ii da, in rest niciun leu in plus. Pensie alimentara care nu este nici mare, nici mica.

Silviu, sotul meu, si-a dorit foarte mult o fetita, asa ca Ana a fost o binecuvantare pentru el. Prin urmare, Ana este norocoasa. La spital, la ea, cat a fost internata, a fost vizitata de fratii ei: Cezar (5 ani) si Tudor (26 ani), fratele cel mare, care este baiatul lui Silviu din casatoria anterioara. De asemenea, la spital a mai fost si bunica, mama mea, dar si cele patru bune prietene ale ei”, a declarat vedeta, pentru Click!

  • Surse: prosport.ro, digifm.ro
  • Foto: Facebook

Taguri Fiica Mama si fiica Roxana ciuhulescu Roxana ciuhulescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre