Ce ii spune Feli Donose fiicei sale de fiecare data cand micuta ii cere un fratior sau o surioara: “Nu doar o data!”

/ / Modificat: 2024-09-27
Ce ii spune Feli Donose fiicei sale de fiecare data cand micuta ii cere un fratior sau o surioara: “Nu doar o data!”

In decembrie 2022, Feli Donose se despartea de tatal fiicei sale. In prezent, vedeta se bucura de o relatie de mai bine de un an si jumatate si recunoaste ca fiica sa, Nora Luna, si-a exprimat dorinta de mai multe ori pentru a avea o surioara sau un fratior.

Feli Donose, despre marirea familiei sale

Feli Donose nu ia in calcul, momentan, sa devina mama pentru a doua oara, chiar daca fiica sa isi doreste un partener de joaca. Vedeta a gasit diverse explicatii pentru micuta sa, recunoscand ca nu este pregatita sa ii spuna motivul real:

“Da, nu doar o data, dar eu ii raspund ca deocamdata ii avem pe motanul nostru si pe catelul nostru. Si, uite, mami, vezi asa e viata! Nu planuim noi, Dumnezeu cand vrea. Asta ca sa nu ii zic ca eu inca nu sunt pregatita sa devin mama a doua oara. Nu stiu. Nu am un raspuns. Simt sa ma focusez pe ea, sa ma focusez pe mine, partile care nu sunt bine din mine sa ma pun sa le vindec ca atunci cand va veni, daca va veni un al doilea copil sa fie bine toata lumea din casa.”, a spus ea pentru Ciao.

S-a confruntat cu depresia postnatala

De asemenea, cantareata a recunoscut ca s-a confruntat cu depresia atat in timpul sarcinii, cat si dupa, insa a recurs la un specialist:

“Da si in timp ce eram gravida am avut un fel de depresie si dupa. Am ramas cu urmari sa zic asa si cativa ani inca dupa primul an de dupa nastere. A fost asa un amestec de de toate: povesti din copilarie, chestii din copilarie aduse in prezent, mamele in special stiu despre asta. Se declanseaza niste lucruri dupa ce nasti, dar ma bucur ca sunt constienta de ele si ca le lucrez. Adica simt ca le lucrez si sunt mandra de asta. Da. Eu fac terapie din 2014. Nu fac terapie numai atunci cand am nevoie. Bine, acum, in ultima perioada, cam fug cand sunt foarte stresata, pentru ca dupa o perioada super aglomerata, cand am prima sedinta de terapie cu Meda dupa 2 luni de zile, intr-o ora sau doua, depinde cat de “nebuna” sunt in perioada aia, e asa un amalgam de de toate si nu se mai intelege nimic. Dar din 2014 fac terapie si daca nu am probleme, pentru ca vreau sa ma inteleg si vreau sa ma cunosc.”

sursa foto: facebook

Taguri Fiica

Articole recomandate

Citeste si despre