Ce le lasa mostenire Dan Negru celor doi copii ai sai. Omul de televiziune a decis: „Am acasa contractele"

/ / Modificat: 2024-04-24
Ce le lasa mostenire Dan Negru celor doi copii ai sai. Omul de televiziune a decis: „Am acasa contractele

 

Dan Negru si Codruta sunt casatoriti din 2006 si au doi copii impreuna, pe Bogdan si Dara. In timp ce Dan Negru s-a impus ca unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune, sotia sa a preferat sa ramana departe de lumina reflectoarelor.

Intr-un interviu acordat revistei viva.ro, Dan Negru a dezvaluit ca a stabilit deja ce mostenire le va lasa copiilor sai. Detaliile despre aceasta mostenire raman insa un mister, iar fanii sunt curiosi sa afle mai multe despre planurile sale pentru viitorul lor.

„Am acasa contractele de vanzare-cumparare a unor terenuri agricole luate de stra-stra-bunicii mei inca din anul 1916, cand Romania inca nu exista. Comunistii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar dupa Revolutie tata le-a luat inapoi. Azi le am eu si sper ca maine sa le aiba copiii mei. In lumea civilizata asta e o normalitate.

La noi e o minune. Eu am avut noroc ca-n Banat au existat carti funciare ale Imperiului Austro-Ungar si proprietatile erau sfinte. E mai greu in restul tarii, unde imperiul nu a ajuns. Acolo nici azi nu exista carti funciare. Dar cred in traditii si mosteniri”, a declarat Dan Negru pentru sursa citata anterior. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dan negru Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre