Ce mesaj a primit Ozana Barabancea de la tatal copiilor, chiar de ziua ei: "Si eu i-am spus ca il iubesc"

/ / Modificat: 2024-08-29
Ce mesaj a primit Ozana Barabancea de la tatal copiilor, chiar de ziua ei:

 

Ozana Barabancea se bucura de doi copii minunati, care o fac fericita in fiecare zi, din fosta casnicie pe care a avut-o cu Sorin Terinte. Vedeta are o fata si un baiat. Ea si-a sarbatorit ziua de nastere la munte, alaturi de acestia, insa a primit si un apel de la fostul partener. 

Ce declaratie de iubire i-a facut fostul sot

Ozana Barabancea a discutat cu fostul sot chiar de ziua ei, in timp ce se afla la munte. Vedeta si Sorin Terinte au facut o intelegere, astfel ca s-au hotarat sa nu se mai certe niciodata. Aceasta s-a sarbatorit pe 20 august alaturi de copiii sai, la munte, cand a implinit varsta de 55 de ani, iar apropiatii au sunat-o inca de la prima ora.

Vedeta are o traditie pe care o respecta in fiecare an, sarbatorindu-si ziua de nastere alaturi de copiii sai. Totusi, Ozana Barabancea a primit si o declaratie de iubire din partea fostului sot. 

"Am plecat la Sinaia cu copiii. Am sarbatorit impreuna, toti trei, ca in fiecare an.'Timpul petrecut impreuna cu cei dragi… Asta e cel mai important, ca imbatranim… M-a sunat si sotul meu, de fapt fostul meu sot, sa-mi spuna ca ma iubeste. Si eu il iubesc pe el. Si am zis sa nu ne mai certam niciodata, ca nu mai avem timp sa ne impacam. Pentru ca am crescut, suntem maturi, si avem acesti copii de care trebuie sa avem grija asa cum putem.", a spus vedeta pentru Viva.ro.

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Monden Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre