Ce meserie si-a dorit Andreea Esca. Cine nu a lasat-o sa isi urmeze acest vis

/ / Modificat: 2024-08-04
Ce meserie si-a dorit Andreea Esca. Cine nu a lasat-o sa isi urmeze acest vis

Andreea Esca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Este indragita pentru faptul ca prezinta stirile Pro TV, insa aceasta si-a dorit, in trecut, sa ajunga medic. Totusi, mama ei s-a impotrivit.

„Mama mea, cand i-am spus ca vreau sa dau la medicina, mi-a zis nu. Ea toata viata a lucrat la Institutul Oncologic, unde erau bolnavi de cancer si asa mai departe si mi-a zis sa nu stau zi de zi intr-un mediu unde oamenii sunt bolnavi si sufera, sa imi aleg o profesie unde sa fie distractie tot timpul, sa rad, sa fie ceva care sa ma scoata din zona asta”, a spus prezentatoarea in cadrul podcast-ului “Ce mai zici”, potrivit Elle.ro.

Ce amintiri are din liceu

Chiar daca a recunoscut ca nu a avut vicii in liceu si nu s-a apropiat de alcool, vedeta era chemata la toate petrecerile pentru ca adora sa danseze:

„Muzica mi-a placut dintotdeauna. In timpul liceului, eram acel tip de elev care nu avea alt viciu. Nu am baut alcool niciodata, nu am fumat. Nici nu m-am imbatat niciodata pana la varsta asta, deoarece nu am baut alcool. Dar eram invitata la absolut toate petrecerile din toate clasele, tot ce exista, pentru ca dansam foarte mult si pentru ca eram foarte pasionata de muzica. Dansam foarte mult si atunci iti trebuie un animator la o petrecere, trebuie sa sparga cineva gheata si era clar ca daca ma invita pe mine era rezolvata petrecerea”, a mai spus Andreea Esca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meserie Vedete Cariera mame

Articole recomandate

Citeste si despre