Ce nume special a ales Ana Baniciu pentru fiul ei. Artista l-a mai dezvaluit subtil si in trecut

/ / Modificat: 2024-06-20
Ce nume special a ales Ana Baniciu pentru fiul ei. Artista l-a mai dezvaluit subtil si in trecut

 

Ana Baniciu a dezvaluit numele ales pentru baietelul ei! Artista a anuntat in trecut ca are o preferinta pentru numele care incep cu litera A. 

Ana Baniciu si sotul ei, Edy Kovacs, sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti. Artista, care a nascut recent, experimenteaza bucuriile vietii de mamica si impartaseste aceste momente cu fanii ei. 

Pe 4 iunie, Ana Baniciu l-a adus pe lume pe micutul Aris, caci acesta este numele pe care l-a ales artista pentru baiatelul ei. Alegerea numelui a fost una importanta pentru Ana, care a mentionat ca, desi a fost deschisa si la alte sugestii, nimic nu i-a placut la fel de mult.

Ana Baniciu, complicatii inainte de nastere

Desi bebelusul s-a nascut perfect sanatos, inainte de a veni pe lumea le-a dat ceva emotii parintilor lui, Ana Baniciu fiind obligata sa ajunga la spital.

„Ce s-a intamplat? S-a intamplat ca in ultima saptamana bebelusul s-a agitat si si-a pus in jurul gatului cordonul ombilical, acesta fiind destul de strans, era foarte strans.

In momentul in care eu aveam contractii puternice, el se chinuia sa se duca in jos si se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bataile inimii scadeau si atunci am hotarat ca gata, facem cezariana.

A fost singurul moment in care m-am simtit coplesita si am inceput sa plang. Doctorul, care nu a avut nici macar un apel telefonic de la mine pe toata perioada sarcinii si stia ca sunt super relaxata, a zis Ana, ce se intampla? De ce plangi?

Nu ma asteptam sa nasc atat de repede acum. Adica eu credeam ca e un proces de durata, ca va fi altfel, cu totul altfel. Si m-a luat prin surprindere, m-am linistit si am nascut”, a spus Ana Baniciu, potrivit libertatea.ro.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume baietel Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre