Ce obiecte colectiona Dan Negru in copilarie. Detalii inedite despre viata prezentatorului

/ / Modificat: 2024-10-14
Ce obiecte colectiona Dan Negru in copilarie. Detalii inedite despre viata prezentatorului

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune din Romania, avand multi ani la activ de cand se afla pe micile ecrane. Acesta a prezentat numeroase emisiuni si a avut o multime de proiecte de succes. Totusi, se pare ca in copilarie acesta a avut o pasiune cu privire la anumite obiecte.

Ce pasiune avea Dan Negru in copilarie

Dan Negru se afla la carma show-ului “The Floor” de la Kanal D, emisiune tip quiz, care provoaca 49 de concurenti sa isi testeze cunostintele pe diferite domenii. In fiecare editie, doar o singura persoana va putea sa plece cu premiul de 50.000 lei, dupa un joc plin de adrenalina.

Cunoscutul prezentator de televiziune se declara mare iubitor de quiz-uri, iar “The Floor” completeaza lista lunga de emisiuni pe care le-a prezentat. Cu toate acestea, Dan Negru declara ca in copilarie avea o pasiune pentru timbre. Acesta detine si acum respectivele obiecte.

“Ma duceam in vestiare si luam autografe”

Pe langa timbre, la un moment dat, acesta a inceput sa colectioneze nasturi, dar si mingi de fotbal. Pe unele dintre acestea le are chiar si semnate de anumiti fotbalisti. Astfel, el isi construise o colectie impresionanta de obiecte inedite in copilarie.

„Era o moda pe atunci sa colectionezi timbre. Colectionam timbre, inca le mai am. Si, la un moment dat, colectionam nasturi. Erau nasturi metalici, cand eram copil, si imi placeau mult de tot. Am avut multe colectii, acum daca stau sa ma gandesc; tin minte ca am avut si colectie de mingi de fotbal, unele chiar cu autografe. Ma duceam la vestiare si luam autografe, dar la fotbalistii de la Poli Timisoara de atunci. Timbre, mingi de fotbal, autografe si nasturi, asta colectionam.”, a spus Dan Negru pentru Ciao.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: dannegru.com

Taguri Vedete Copilarie Dan negru

Articole recomandate

Citeste si despre