Ce pofte are Anca Dinicu de cand este insarcinata. Actrita tanjeste dupa preparate traditionale chiar si in vacanta

/ / Modificat: 2024-07-08
Ce pofte are Anca Dinicu de cand este insarcinata. Actrita tanjeste dupa preparate traditionale chiar si in vacanta

 

In urma cu o luna de zile, actrita Anca Dinicu si-a anuntat fanii ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mamica. Artista profita de aceasta perioada si a plecat in vacanta la cateva mii de kilometri departare, insa chiar si acolo pofteste la anumite preparate traditionale romanesti.

Anca Dinicu, pofte de gravida in Thailanda

Pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, Anca Dinicu isi anunta urmaritorii ca urmeaza sa aiba un copil. Actrita are o relatie cu un jucator de baschet, insa au ales sa fie discreti si nu s-au afisat impreuna pe retelele de socializare pana sa anunte ca asteapta un copil. Acum, cei doi au plecat in vacanta in Thailanda si au petrecut cateva saptamani de vis in aceastea destinatie.

Chiar daca s-a delectat cu preparate cu specific asiatic si cu fructe de mare, Anca Dinicu a recunoscut ca pofteste la anumite mancaruri traditionale romanesti. 

”De cand sunt aici jur ca ma gandesc zilnic la sarmale cu mamaliga si la rosii cu branza, adevaraciuni d-alea, plus cartofi prajiti noi si inca nu ma decid la desert”, a scris Anca Dinicu, in dreptul unei fotografii cu ea de la plaja, din Thailanda. 

Cum a anuntat ca este insarcinata

Actrita si iubitul ei au tinut secret faptul ca urmeaza sa devina parinti, in primele luni de sarcina. Pe 1 iunie, Anca Dinicu a postat o fotografie cu ei doi, insotita de mesajul: 

”De Ziua Copilului va spun ca asteptam un copil. Eu si cu tipul asta din spatele meu. Mai bine sa aflati de la mine decat de la vreo matusa care a auzit de la o nepoata. Bun, acum ca stiti, stau linistita. Sarbatoriti frumos copilul din voi cu orice ocazie. La multi ani!”

Viitorul tatic se numeste Georgian Paun, are 30 de ani si joaca baschet. Este legitimat la clubul BC SCM Timisoara, iar pe langa cariera de jucator profesionist, este si antreprenor si organizeaza retreat-uri pentru sportivi si nu numai. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Insarcinata Actrita Pofte sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre