Ce problema are Radu Valcan in mariajul cu Adela Popescu: “Deranjat”

/ / Modificat: 2024-08-01
Ce problema are Radu Valcan in mariajul cu Adela Popescu: “Deranjat”

 

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul romanesc, bucurandu-se de trei baieti, Alexandru, Andrei si Adrian. Totusi, chiar daca sunt de mult timp impreuna, vedeta a recunoscut ca exista un lucru la ea care il deranjeaza pe prezentatorul de televiziune. 

Adela Popescu, dezvaluiri din casnicia cu Radu Valcan

Sunt impreuna de 14 ani si casatoriti de 9, urmariti de numeroase persoane si apreciati, insa Adela Popescu a recunoscut ca nu poate sa tina minte care este data de nastere a partenerului sau. Ba chiar, cand pe 8 februarie Radu Valcan a implinit 47 de ani, aceasta a vrut sa ii faca o surpriza si i-a adus un tort, insa era convinsa ca acesta implinea 49 de ani. 

„Si daca as fi incercat sa regizez lucrul acesta nu mi-ar fi iesi asa. Asta este o particularitate a noastra. Noi nu prea tinem cont de lucrurile astea. Daca ne intrebi ce data sarbatorim, noi ne intrebam de cand suntem impreuna, cand ne-am pupat prima data. Noi nici acum nu stim cand ne-am pupat prima data, nimic nu stim, ca sa zic asa.

Cand m-a cerut in casatorie stiu. Stiu locul, stiu exact cum s-a intamplat, dar nu mai stiu data. Nu o mai tin minte, dar, in schimb, stiu data nuntii, bineinteles. Si pe aceea o mai sarbatorim uneori', a marturisit Adela Popescu, in emisiunea “La cina cu Ionela Nastase si Adi Hadean” de la Digi24 potrivit Viva!.

Nu tine minte data de nastere a sotului

Mai mult, vedeta a recunoscut ca nu reuseste sa retina data de nastere a sotului sau, astfel ca este obisnuita sa caute acest detaliu pe Google, desi Radu Valcan este deranjat de acest lucru. 

„Anul nasterii… El deja e deranjat de asta. Imi spune ca nu se poate sa nu stiu cand s-a nascut. Caut pe Google „Radu Valcan, data nasterii'. Cred ca altfel as fi in impas, dar nu punem foarte mult pret pe asta. Cadourile ni le dam inainte.”, a mai spus actrita.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Radu valcan Adela popescu Vedete Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre