Ce reactie au avut parintii Ramonei Paun cand aceasta a renuntat la Academia de Politie: “Au fost foarte revoltati”

/ / Modificat: 2024-07-04
Ce reactie au avut parintii Ramonei Paun cand aceasta a renuntat la Academia de Politie: “Au fost foarte revoltati”

 

Ramona Paun face parte din echipa stirilor sport de la Pro TV si ii incanta pe fani cu noutatile din domeniu. Chiar daca este o prezenta simpatica pe micile ecrane, vedeta se pregatea pentru o alta cariera, iar parintii sai credeau ca o sa aiba o alta traiectorie in viata.

Ramona Paun a renuntat la Academia de Politie pentru micile ecrane

Ramona Paun a fost la un pas de a merge catre Academia de Politie, mai ales pentru ca familia ei credea ca aceasta varianta este cea mai buna pentru viitorul sau. Cu toate acestea, vedeta s-a reorientat catre Facultatea de Jurnalism, iar acum face parte dintre cele mai cunoscute prezente de pe micile ecrane din Romania.

Cu toate acestea, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive a punctat ca parintii sai au fost revoltati in momentul in care a anuntat ca o sa studieze la Facultatea de Jurnalism. Totusi, vedeta este multumita de alegerea facuta. 

“Au fost foarte revoltati de alegerea mea, pentru ca li se parea ca Academia de Politie este cea mai buna varianta pentru viitorul meu. Erau aproape siguri ca va fi un esec ca am hotarat sa merg la Facultatea de Jurnalism. Ma bucur ca intuitia mea din acel moment a fost atat de convingatoare, incat m-a facut sa aleg acest drum, care m-a adus pana aici. Sunt recunoscatoare pentru tot ce mi s-a intamplat. Cele mai bune decizii in viata sunt cele ghidate de suflet, nu de opiniile celorlalti, oricat de logice ar parea.”, a spus ea pentru Viva!.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parinti Studii copii Politie

Articole recomandate

Citeste si despre