Ce relatie are fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc. Diana recunoaste: „Realitatea a fost mult mai grea”

/ / Modificat: 2024-05-27
Ce relatie are fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc. Diana recunoaste: „Realitatea a fost mult mai grea”

 

Diana Enache a experimentat o transformare majora in viata sa dupa ce a devenit mama in octombrie anul trecut. 

Fiica lui Adrian Enache a discutat deschis despre momentele importante din viata sa, in emisiunea „Dupa fapta si rasplata”, moderata de Cristina Siscanu.

„Este unic, este minunat. Parca acum imi pare rau ca n-am facut-o mai devreme. Ti se schimba viata la 180 de grade, dar intr-o maniera frumoasa. Si cred ca daca ti-ai dorit din suflet lucrul asta, toate problemele si greutatile care mai apar pe parcurs se depasesc mult mai usor”, a dezvaluit Diana Enache, potrivit Fanatik.

„Nu sunt geloasa, am avut asa momente in care toata lumea din casa era concentrata pe Maria. Am o doamna care ma ajuta si cu curatenia, si cu casa. Am o relatie speciala cu o maicuta, de la Pasarea, care ma ajuta de fiecare data cand poate. Este mai ceva decat o bunica. (…) Si in perioada sarcinii a avut grija de mine”, a mai spus fiica lui Adrian Enache.

Cum se intelege Diana Enache cu Iuliana Marciuc

In aceeasi emisiune, fiica lui Adrian Enache a dezvaluit si care este relatia ei cu Iuliana Marciuc.

„N-am fost intotdeauna in relatii bune cu ea. Este firesc ca oamenii sa divorteze si poate parintii nu se mai inteleg, cand fiecare si-a refacut viata… Dar cand tu ai crescut cu acea persoana. Si s-au mai facut anumite declaratii neadevarate: Ca nu am fost prieteni, ca am fost cunostinte. Realitatea a fost mult mai grea.

Pentru ca am crescut cu aceasta persoana in anturaj. Venea la noi acasa. Dar acum suntem OK. Pot sa spun ca suntem OK de cand m-am maturizat si eu. De cand am inceput sa ma cunosc si eu ca femeie”, a mai declarat Diana Enache.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie Mama si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre