Ce relatie are fiul lui Andrei Aradits cu mama sa, dupa divort. Cat de des isi vorbesc

/ / Modificat: 2024-10-17
Ce relatie are fiul lui Andrei Aradits cu mama sa, dupa divort. Cat de des isi vorbesc

Eric Aradits calca pe urmele tatalui sau, tinand cont ca i-a mostenit talentul si inca de mic a fost atras de actorie. Acesta si-a facut debutul intr-un lungmetraj pe cand avea doar 9 ani. Pe plan personal, anul trecut, parintii sai au decis sa divorteze dupa 17 ani de mariaj, astfel ca tanarul a explicat ce relatie are cu mama sa.

Eric Aradits, despre relatia cu parintii dupa divort

Andrei Aradits si fosta sotie, Andreea, au decis sa mearga pe drumuri separate anul trecut, dupa ce au fost casatoriti timp de 17 ani. La momentul respectiv, actorul puncta ca mama copilului sau se afla in India, de vreo 6 luni, unde facea yoga.

Recent, Eric Aradits a vorbit despre relatia pe care o are cu parintii sai, dezvaluind ca este apropiat de acestia. Totusi, el nu vorbeste foarte des cu mama sa, tinand cont ca este plecata destul de des:

“Evident ca de amandoi sunt apropiat, sunt amandoi parintii mei. Stiti ce s-a intamplat. (n.r. despartirea lor). Cu tatal meu ma inteleg mai bine. Cumva cred ca semanam pur si simplu si mintal. De la el am invatat cumva, neincercand sa-l copiez, pur si simplu i-am imitat comportamentul, mi-a placut foarte mult ce spunea. Da, tot este cumva plecata din tara incontinuu. Imi este mai greu sa vorbesc cu ea, este foarte des plecata, foarte des cu alte treburi si niciodata nu prea isi face timp sa vorbeasca cu mine. Adica asta este, n-am ce sa fac.”, a spus tanarul pentru Ciao.ro.

Cat despre viitorul sau profesional, tanarul isi doreste sa plece in Irlanda, unde nu il cunoaste nimeni, pentru a demonstra ca este talentat cu adevarat:

“Da, ori Actorie, ori Regie. Poate le incerc pe amandoua. Nu stiu ce o sa se intample, chiar habar nu am. Poate o sa ma joc aici, poate o sa fiu plecat. Da, evident, numele mi-a deschis cateva usi si de asta vreau sa ma duc in Irlanda. In Irlanda nu ma stie nimeni si chiar as dori sa dovedesc ca sunt destul de bun in aceasta meserie. Tatal meu este deja mandru de mine.”

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: social media

Taguri Vedete Divort parinti Copii

Articole recomandate

Citeste si despre