Ce relatie are Pepe cu cele doua fiice ale sale, Maria si Rosa. „Sunt pregatit pentru ce va urma”

/ / Modificat: 2024-07-05
Ce relatie are Pepe cu cele doua fiice ale sale, Maria si Rosa. „Sunt pregatit pentru ce va urma”

 

Pepe s-a casatorit recent cu Yasmine Ody, iar cei doi sunt fericitii parinti ai unui baietel. Din casnicia anterioara cu Raluca Pastrama, Pepe mai are doua fiice, Maria si Rosa, care locuiesc cu el. 

Pepe se descrie ca fiind un tata permisiv, dar care stabileste clar limite. In educatia fiicelor sale, Pepe pune un accent deosebit pe responsabilitate si munca. El mentioneaza ca Maria si Rosa au avut un rol important in viata sa, ajutandu-l sa inteleaga greselile pe care le-a facut in trecut. 

Legatura dintre Pepe si fiicele sale este foarte stransa si el se bucura de fiecare moment petrecut alaturi de ele.

„Consider ca e bine sa responsabilizezi un copil, sa simta ca are sprijinul tau in tot, dar sa nu primeasca totul pe tava. Da, e greu, insa am invatat sa fac asta dupa ce am facut cateva greseli, evident, si tot copiii au fost cei care m-au invatat cum sa actionez cu ei, atunci cand nu am avut dreptate.

Ele sunt responsabile si iau in serios tot ceea ce isi propun, au trecut de etapa aia in care ce viseaza noaptea vor sa se intample a doua zi, asa ca stiu ca tati le indeplineste o dorinta doar daca si ele sunt pregatite sa aprecieze munca altor persoane”, a dezvaluit Pepe pentru viva.ro.

Pepe și fiicele lui iau deciziile impreuna

Artistul a mai dezvaluit ca isi incurajeaza fetele sa discute cu el. ”Orice situatie este rezolvata prin comunicare cu tati. Fara a imi cere un sfat, nu se iau decizii. Pentru ca e important sa ascultam toate variantele si sa stim exact ce decizii luam impreuna”, a adaugat Pepe pentru sursa mentionata anterior.

 

Taguri Relatie Vedete copii Pepe

Articole recomandate

Citeste si despre