Ce sacrifiu face Stefan Stan, in calitate de tata. Artistul este divortat de mama fetitelor lui

/ / Modificat: 2024-07-29
Ce sacrifiu face Stefan Stan, in calitate de tata. Artistul este divortat de mama fetitelor lui

Stefan Stan, castigatorul "Vocea Romaniei" 2011, locuieste in Romania, dar calatoreste frecvent in Germania pentru a-si vedea fetitele, care traiesc acolo impreuna cu mama lor.

 

Stefan Stan s-a casatorit in 2019 cu Simona, alaturi de care are doua fetite, insa cei doi au divortat dupa cativa ani, iar ea s-a mutat in Germania cu copiii. Desi isi continua cariera muzicala in Romania, Stefan face naveta pentru a-si vizita fetitele si se pregateste sa plece din nou pentru a petrece timp cu ele.

 

„Vineri am bilet sa plec la fetele mele in Germania o saptamana. In perioada verii sunt aglomerat, in fiecare weekend am concerte, pana la jumatatea lui septembrie imi stiu programul, dincolo de septembrie nu prea stiu ce se intampla!

 

Incerc sa petrec timp cu fetitele in fiecare zi, ne auzim pe telefon, ne vedem pe video, ne jucam fata ascunselea, lucruri care se pot face in mediul virtual, tinem legatura in permanenta. De vizitat fizic le vizitez destul de des insa mi se pare extrem de putin totusi. Ca parinte e greu sa stai zile sau saptamani fara copii, niciodata nu e de ajuns”, a declarat Stefan Stan pentru Click.

 

Desi inca e singur, Stefan Stan spune ca nu se gandeste si nu vrea sa aiba o relatie. “(…) De refacut viata nu am ce sa refac, pentru ca nu e stricata. Daca te referi la o alta relatie de iubire sau de concubinaj sau asa ceva, exclus! Nu-mi doresc, nu vreau, imi e bine asa…”, a mai spus Stefan Stan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort parinti Tata copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre