Ce se intampla in viata amoroasa a Ilincai Vandici. Vedeta are un baietel din casnicia anterioara

/ / Modificat: 2024-10-12
Ce se intampla in viata amoroasa a Ilincai Vandici. Vedeta are un baietel din casnicia anterioara

Ilinca Vandici a trecut printr-un divort cu tatal fiului sau, insa a privit partea plina a paharului si a ramas optimista. Vedeta s-a axat pe cresterea baietelului sau, Zian, preferand sa ramana discreta cu privire la viata ei amoroasa. Totusi, recent, ea a facut cateva dezvaluiri in acest sens.

Ilinca Vandici, despre viata amoroasa

Intrebata de ce barbat si-ar dori sa fie cucerita, Ilinca Vandici a explicat ca nu isi face proiectii despre oameni. Vedeta prefera sa se increada in Dumnezeu, fiind sigura ca exista un plan pentru ea atunci cand vine vorba despre viata personala.

“Viata m-a invatat ca planurile pe care Dumnezeu le are pentru noi si cum aseaza El lucrurile, ne ajuta sa evoluam si sa trecem prin toate situatiile la care ne expune. Sunt mult mai mari si conteaza mai mult decat proiectiile pe care ni le facem noi despre oameni si lucruri. Astazi las Universul si pe Dumnezeu sa le aseze cum considera mai bine”, a spus ea pentru Fanatik.

Ce spune despre fiul sau

De asemenea, Ilinca Vandici este mandra de fiul sau, Zian, alaturi de care are o relatie speciala. Vedeta are grija ca micutul sa se bucure de diferite activitati specifice varstei sale:

“Zian a implinit in aceasta vara frumoasa varsta de 7 ani. Creste extrem de frumos si mi se pare ca deja incep sa se vada diferentele si evolutia de la o zi la alta. Suntem tare apropiati si incerc pe cat pot sa il fac sa traiasca viata cu tot ce vine ea. Si cu momente foarte frumoase in care ne cream amintiri, in care ne conectam. Povestim tot felul de lucuri si, da, cu asta ma suprinde. Tot ce se intampla in jurul lui ii starneste curiozitatea.

Eu incerc, si sper sa reusesc, sa cresc un copil care este in conexiune cu ceea ce se intampla in jurul lui. Imi doresc sa fie un om cu sufletul linistit, cu picioarele pe pamant, realist, cald, bland, tolerant, empatic. Activitatile noastre sunt specifice varstei lui, mergem in parc, la locurile de joaca, construim LEGO. Mergem sa ne plimbam prin padure, stam la povesti. Nu cred ca fac lucruri diferite fata de orice face o mama cu copilul ei in varsta de 7 ani. Suntem absolut normali, ne incadram in cotidian si ne bucuram de viata.”

Sursa: fanatik.ro

Sursa foto: wowbiz

Taguri Ilinca vandici baietel Ilinca vandici Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre