Ce se intampla intre Cleopatra Stratan si Edward Sanda dupa trei ani de casnicie: “Ma enerveaza cel mai mult”

/ / Modificat: 2024-07-04
Ce se intampla intre Cleopatra Stratan si Edward Sanda dupa trei ani de casnicie: “Ma enerveaza cel mai mult”

 

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza un cuplu de sase ani si s-au casatorit in urma cu trei ani. Cei doi au trecut peste momente dificile, tinand cont ca in timpul pandemiei artista era in Moldova alaturi de familie, iar cantaretul ramasese in Bucuresti. Iata ca acum iar se confrunta cu o perioada in care nu stau mult impreuna!

Ce se intampla intre Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Tinand cont ca a inceput perioada evenimentelor, Edward Sanda si Cleopatra Stratan s-au vazut nevoiti sa calatoreasca. Astfel, acestia nu au putut sa petreaca mult timp impreuna, lucru destul de dificil, caci se adora. 

“Iti spun eu, cand nu este acasa, asta ma enerveaza cel mai mult. Da, in ultima perioada au inceput evenimentele si am fost nevoiti sa fim in directii diferite in aceeasi zi. Unul a fost in Estul tarii, altul in Vest. Ne enerveaza tare ca din cauza asta trebuie sa petrecem niste zile sau o perioada la distanta. Noua nu ne place, am stat destul la distanta in pandemie.”, au spus cei doi pentru Cancan. 

Ce au dezvaluit despre relatia lor

De asemenea, Cleopatra Stratan a punctat ca adora sa petreaca timp alaturi de partenerul sau. Vedeta a marturisit ca nu are cum sa se plictiseasca, tinand cont ca traieste o poveste de iubire minunata si in fiecare zi se trezeste alaturi de cea mai speciala persoana din viata sa.

“Nu exista asa ceva. Ne iubim mult si noi nu avem o relatie obisnuita. Noi suntem copii in suflet, ne place sa petrecem timp impreuna. Si atunci cand, in fiecare zi esti din ce in ce mai fericit alaturi de persoana pe care o iubesti si langa care te trezesti dimineata, nu ai cum sa te plictisesti.”, a mai spus artista.

 

Taguri Casnicie Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre