Ce semn divin a primit Laura Cosoi inainte sa nasca. Vedeta a povestit experienta pe internet

/ / Modificat: 2024-08-05
Ce semn divin a primit Laura Cosoi inainte sa nasca. Vedeta a povestit experienta pe internet

 

In urma cu o saptamana, Laura Cosoi a devenit mama pentru a patra oara. Vedeta de televiziune a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, pe care a botezat-o Aida. In timp ce era insarcinata, actrita a povestit ca a visat, in urma cu doi ani, ca va mai avea un copil, tot fetita, pe care o va chema Aida. 

La scurt timp dupa nastere, Laura Cosoi a relatat pe internet ce facea cu cateva ore inainte sa intre in travaliu. Foarte credincioasa, vedeta merge in fiecare duminica la biserica, alaturi de familia ei. De data aceasta, a mers doar cu sotul ei, fetilele fiind plecate la bunici. Actrita s-a gandit ca ar fi frumos sa nasca intr-o zi de duminica, iar cateva ore mai tarziu era la maternitate, in travaliu. 

”Am stiut ca va face parte din viata noastra”

”Duminica dimineata eram la slujba si cand am iesit, i-am spus lui Cosmin: 'Ce special mi se pare sa nasti un copil in zi sfanta de duminica'. Cateva ore mai tarziu, in noaptea de 28 iulie, s-a nascut Aida, natural, cu 4100 g si 54 cm.

Am stiut ca va face parte din viata noastra inca de acum doi ani, cand mi-a aparut in vis si mi-a spus ca o sa vina, ca este fetita noastra si ca se numeste Aida. Asadar, este un copil predestinat, iar numele inseamna 'dar', 'reintalnire', 'a ajuta', 'fericire'. 

Stiu ca a venit cu un scop, asa cum vin copiii pe lume, sa ne invete lucruri … Aida este 'copilul dar' si inca de cand era in burtica a avut menirea sa bucure si sa vindece! Multumim, Aida, ca ne-ai ales pe noi si simt ca surioarele te-au chemat! Probabil stiu ele ceva! 

Cand ne cuprindem copiii cu privirile stim ca Dumnezeu este cu noi si nu contenim sa ii multumim! Te iubim, Aida! Va iubim Rita, Vera, Lara! Sunteti darul, pacea, lumina si muzica vietii noastre!”, a scris proaspata mamica, intr-o postare pe Instagram. 

Laura Cosoi si-a incheiat mesajul cu un gand special pentru mama ei, pe care a pierdut-o in decembrie anul trecut. ”Mami, te simt” - a mai scris ea, in aceeasi postare. Mama vedetei a pierdut lupta cu o boala grava la finalul anului trecut, dar Laura apucase sa o anunte ca este insarcinata din nou si ca va mai avea o fetita. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi mama Laura cosoi copil

Articole recomandate

Citeste si despre