Ce situatie nu pot Smiley si Gina Pistol sa evite in cazul fiicei lor. Ce le provoaca multe emotii

/ / Modificat: 2024-10-13
Ce situatie nu pot Smiley si Gina Pistol sa evite in cazul fiicei lor. Ce le provoaca multe emotii

Gina Pistol si Smiley au bucurat pe toata lumea in momentul in care au dezvaluit ca formeaza un cuplu. Cei doi au devenit parintii unei superbe fetite, Josephine, iar, ulterior, s-au casatorit. Totusi, exista o situatie care le da emotii atunci cand vine vorba despre micuta lor printesa.

Gina Pistol: “La el e mai dureros”

Gina Pistol a fost intrebata cum o sa reactioneze in momentul in care Josephine o sa creasca si o sa aduca un baiat acasa. Vedeta a explicat, amuzata, ca la Smiley o sa fie mai dureroasa prima intalnire dintre el si un viitor iubit al micutei.

„Eu ca eu… Dar daca il intrebi pe barbatul meu s-ar putea sa fii surprins. La el e mai dureros! (n. red.: rade)”, a spus Gina Pistol pentru Fanatik.

Totusi, simpatica prezentatoare de televiziune isi doreste sa vorbeasca deschis cu Josephine despre absolut orice pentru ca micuta sa vina la ea in cazul in care are vreo problema. Gina Pistol a punctat ca este posibil sa existe situatii in care nu o sa fie de acord cu un partener de viata ales de fata sa.

„Eu o sa vorbesc deschis cu Josephine. Vreau sa vorbesc deschis cu ea despre absolut orice. Mi-as dori ca eu sa fiu prima persoana la care ea se gandeste in caz de orice. Sa vina la mine si cand e de veste buna. Sa-mi spuna si cand are vesti mai putin bune. Cred ca educatia pe care o va primi de la noi, bine, pe care a primit-o deja si o va primi de acum incolo, o va ajuta foarte mult ca ea sa ia deciziile cele mai bune pentru ea. Eu am incredere in ea. Ca, na, este copilul meu.

Si, desigur, vor fi momente cand poate nu voi fi de acord 100% cu partenerul ei de viata. Toate lectiile vor fi lectiile ei de viata. Fiecare avem lectiile noastre, e ceva normal. Toti am avut lectiile noastre. Consider ca tot ce am pus noi la radacina, tot ce am sadit o va ajuta sa ia decizii bune. Deci chiar am incredere.”

Sursa: fanatik.ro

Sursa foto: Instagram

Taguri Vedete copii Smiley Gina pistol

Articole recomandate

Citeste si despre