Ce spune Alexandru Ciucu despre o viitoare iubita: “Nu vad prea important sa o cunoasca neaparat copiii”

/ / Modificat: 2024-07-04
Ce spune Alexandru Ciucu despre o viitoare iubita: “Nu vad prea important sa o cunoasca neaparat copiii”

 

Divortul dintre Alexandru Ciucu si Alina Sorescu a fost extrem de mediatizat, mai ales pentru ca acestia inca se afla in proces atunci cand vine vorba despre programul fetelor pe care le au impreuna, Carolina si Raisa. Designerul nu si-a refacut viata dupa despartire. 

Ce spune Alexandru Ciucu despre o noua relatie

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu stau alaturi de fetite, impreuna, de fiecare data cand acestea au vreun moment important, chiar daca inca nu au stabilit, in instant, programul de vizita al copiilor. Cand vine vorba despre o noua relatie, designerul a punctat ca nu vede, momentan, acest lucru posibil.

Creatorul de moda a dezvaluit ca nu exista o noua persoana speciala in viata lui. Cu toate acestea, in cazul in care apare altcineva, Alexandru Ciucu a marturisit ca nu crede ca este important sa existe o intalnire cu micutele. 

„Momentan, nu vad lucrul asta posibil. Nu simt sa fac lucrul asta, cred ca copiii trec momentan printr-o perioada foarte dificila pentru ei. Nu exista o astfel de persoana si daca ar exista, la un moment dat, nu vad prea important sa o cunoasca neaparat copiii.

Daca lucrurile astea se vor intampla si in cazul meu si in cazul celalalt, cred ca lucrurile trebuie sa se intample gradual, intr-un mod natural, nu trebuie fortat nimic. Dar deocamdata nu se pune problema, nu vad posibila situatia asta”, a spus designerul pentru Cancan.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iubita Divort

Articole recomandate

Citeste si despre