Ce spune Andreea Popescu despre relatia cu sotul sau dupa nasterea celor trei copii

/ / Modificat: 2024-09-11
Ce spune Andreea Popescu despre relatia cu sotul sau dupa nasterea celor trei copii

Andreea Popescu imbina viata de mama cu profesia aleasa, cea de antreprenor si creator digital. Aceasta s-a facut cunoscuta, in trecut, ca fiind dansatoarea Deliei Matache. Acum, ea se bucura de o frumoasa familie alaturi de Rares Cojoc, fiind mamica a trei copii, Ioachim, Anastasia si Alexie.

Andreea Popescu, despre viata de familie

Andreea Popescu este ajutata de 2 bone pentru cresterea copiilor sai. Aceasta le-a explicat tuturor femeilor ca, desi este normal sa isi puna micutii pe primul loc dupa nastere, este necesar sa nu isi canalizeze energia doar asupra copilului.

“Dupa ce se naste copilul, exista o perioada in care te lasi purtata de val, adica devii mama aceea leoaica, nu mai exista altceva decat copilul. Copilul sa manance bine, copilul sa doarma bine. Nu, trebuie cumva un echilibru si sa ne recalibram, in sensul ca ok, sunt si sotie, pentru ca daca relatia cu sotul nu functioneaza, copiii vor resimti si toata presiunea si Doamne fereste ajungi la divort. Atunci cand tu simti ca ceva incepe sa scartie, tu trebuie cumva sa spui: stop! Sotule, nu e bine cum suntem! Hai sa facem ceva! E foarte important si sprijinul lui! Sunt barbati care sunt mult mai implicati, sunt barbati care sunt mai flower power. Sotul meu nu este genul acela de barbat foarte atent la detalii, dar este deschis atunci cand sotia ii atrage atentia: hei, sunt aici, hai sa facem ceva!”, a spus Andreea Popescu pentru Ciao.

De asemenea, Andreea Popescu a povestit cum s-a schimbat relatia de cuplu dupa nasterea micutilor:

“Am avut o perioada, mai ales ca am avut 3 copii cam unul dupa celalalt si a fost un pic cam greu sa ne recalibram, dar am avut momentele acelea: hai sa plecam o zi de acasa! O zi – 2 nopti undeva noi doi! Hai sa mergem la masa, la o cina, la un film, tinem chestia asta o data pe saptamana, de doua ori pe saptamana sa mergem noi 2 ore undeva. Da, stiu ca vor veni femei care spun: da, dar eu nu am ajutor si ce fac si ca nu se poate! Se poate! Mama mea inca lucreaza, soacra lucreaza, socrul lucreaza, lucreaza toti, nu am alternativa din partea lor. Dar a avut si mama perioada in care m-a ajutat. Am bone care ne ajuta, am 2 fete – una este din Sri Lanka si cealalta din Filipine si au devenit si parte din familie, nu sunt doar bone. Copiii le iubesc foarte tare.

Sunt femei care pot spune lucrul acesta (n.r ca nu au bone) si stiu ca exista aceasta invidie, din pacate, in online sau nu numai. Nu cred ca nu se poate gasi o varianta pentru o noapte o data la luna o data la doua luni, o seara sa nu gasesti o varianta unde sa-l lasi. Nu stiu: la nasa copilului, la bunica, la o persoana apropiata de copil, ca nu poti sa aduci in casa o fata pe care nu ai mai vazut-o de un an.”

Sura foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Relatie cuplu Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre