Cea mai importanta lectie de viata pe care Irina Columbeanu a invatat-o de la tatal ei. Cuvintele ei sunt foarte emotionante

/ / Modificat: 2024-06-19
Cea mai importanta lectie de viata pe care Irina Columbeanu a invatat-o de la tatal ei. Cuvintele ei sunt foarte emotionante

 

Acum 6 ani, Irina Columbeanu a decis sa se mute in Statele Unite impreuna cu mama ei si iubitul acesteia, Mr. Pink. In prezent, locuieste in Malibu si a fost chiar mentionata in presa internationala.

Revederea cu tatal ei a fost extrem de emotionanta, Irina fiind foarte fericita sa-l vada si sa petreaca timp cu el.

"Sunt cea mai fericita fata din lume", a spus ea, iar tatal ei a adaugat: "si eu sunt cel mai fericit tata din lume".

Desi calatoria pana in Romania a fost obositoare pentru Irina, care a schimbat mai multe avioane si a calatorit timp de 24 de ore, ea s-a bucurat de fiecare moment alaturi de tatal sau.

"Drumul a fost foarte obositor. A durat aproximativ 24 de ore, deoarece a trebuit sa astept opt ore la aeroportul din Paris, dar nu conteaza, pentru ca am ajuns cu bine si acum sunt cu tatal meu! Deci, totul a meritat", a spus Irina pentru WOWbiz.ro.

"Este minunat! Sunt foarte recunoscatoare si imi place foarte mult sa locuiesc acolo. Merg la scoala, conduc, lucrez si invat", a declarat Irina Columbeanu. "O calitate pe care am mostenit-o de la tatal meu este iubirea pentru invatatura."

In ceea ce priveste cea mai valoroasa lectie invatata de la tatal ei, Irina a marturisit ca a mostenit de la Irinel Columbeanu dorinta de a invata continuu.

"O calitate pe care am mostenit-o de la tatal meu este iubirea pentru invatatura, pentru ca el este foarte inteligent. Mereu invata, in mod constant acumuleaza cunostinte noi, si astfel am decis si eu sa nu ma opresc din a studia si sa vreau sa ma dezvolt si sa adun informatii noi", a explicat Irina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre