Cine sunt si cu ce se ocupa parintii lui David Popovici. Amandoi sunt implicati in cariera sportiva a fiului lor

/ / Modificat: 2024-08-04
Cine sunt si cu ce se ocupa parintii lui David Popovici. Amandoi sunt implicati in cariera sportiva a fiului lor

 

David Popovici, tanarul de 19 ani care a adus o medalie de aur pentru Romania la Jocurile Olimpice 2024, a atras atentia unei lumi intregi. Multi s-au intrebat cine sunt parintii sai si cum au contribuit la formarea acestui campion de exceptie. 

Pe drumul sau spre succes, David a beneficiat de un sprijin constant si dedicat din partea parintilor sai, Georgeta si Mihai Popovici.

Desi David Popovici inoata de la varsta de 4 ani si castiga deja primele sale concursuri la doar 10 ani, parcursul sau remarcabil nu ar fi fost posibil fara sustinerea parintilor sai.

Initial, David a fost inscris la inot pentru a-si consuma energia debordanta si pentru a corecta scolioza diagnosticata la o varsta frageda. Ceea ce a inceput ca o necesitate medicala s-a transformat intr-o adevarata pasiune, iar la 10 ani, David deja castiga competitii importante.

Tatal sau, Mihai Popovici, a jucat un rol esential in cariera sa. Mihai este meticulos si implicat, verificand toate suplimentele prescrise fiului sau pentru a se asigura ca David beneficiaza de cele mai bune conditii de pregatire. In acelasi timp, mama sa, Georgeta Popovici, care lucreaza in asistenta sociala, a urmat un curs de ofiter de control doping pentru a intelege si a preveni orice eroare in procesul de pregatire al fiului sau.

David Popovici este acum campion mondial si european la 100 de metri si 200 de metri stil liber, iar performantele sale recente de la olimpiada l-au plasat in atentia globala. Toate aceste realizari nu ar fi fost posibile fara sustinerea neconditionata a parintilor sai, care au fost mereu alaturi de el in fiecare pas al carierei sale.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri David popovici

Articole recomandate

Citeste si despre