CRBL, marturisiri emotionante despre fiica lui si fosta sotie, dupa ce a anuntat ca divorteaza

/ / Modificat: 2024-07-04
CRBL, marturisiri emotionante despre fiica lui si fosta sotie, dupa ce a anuntat ca divorteaza

 

CRBL anunta ca el si Elena Viscu divorteaza dupa 16 ani de casnicie. Vestea a luat pe toata lumea prin surprindere, mai ales pentru ca acestia au demonstrat, de-a lungul anilor, ca formeaza un cuplu solid.

Cei doi au impreuna o fiica, Alessia, care are aproape 14 ani, iar cantaretul a marturisit ca aceasta a dat dovada de maturitate cand a auzit ce se intampla. 

CRBL, despre fiica lui dupa anuntul divortului

Chiar daca CRBL si Elena Viscu s-au hotarat sa isi spuna adio, fiica lor, Alessia, a acceptat ce se intampla, dand dovada de maturitate.

Totusi, cantaretul a punctat ca micuta se afla inca intr-un proces de intelegere. De asemenea, artistul a marturisit ca pastreaza legatura cu fosta partenera si comunica in fiecare zi, despartirea fiind una eleganta.

“Da, Alessia e destul de matura si echlibrata. Si a trecut foarte matur peste acest hop, dar nu pot spune ca a trecut, ca inca suntem intr-un proces. Mai are un pic si face 14 ani, deci suntem intr-un proces de intelegere. Da, suntem doi adulti care au luat o decizie. Si comunicam aproape in fiecare zi. Nu chiar in fiecare zi, comunicam despre ce treburi mai avem. Nu asa e frumos?!”, a spus el pentru Cancan.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort

Articole recomandate

Citeste si despre