Cristi Borcea, la aceeasi masa cu toti cei 9 copii ai sai. Imaginea rara publicata de sotia lui

/ / Modificat: 2024-08-15
Cristi Borcea, la aceeasi masa cu toti cei 9 copii ai sai. Imaginea rara publicata de sotia lui

 

Cristi Borcea se lauda cu o familie numeroasa, avand in total 9 copii cu 4 femei diferite. Afaceristul este implicat in vietile lor, insa momentele in care se intalnesc cu totii sunt rare, unii dintre copiii sai fiind stabiliti in America. 

Cu ocazia vacantei de vara, Borcea a reusit sa reuneasca familia si a stat la aceeasi masa cu toti cei 9 copii ai sai. Sotia lui, Valentina Pelinel, a surprins momentul rar intr-o fotografie pe care a publicat-o pe retelele de socializare. 

”Familie mare. Noua copii. Familia noastra. Copii fericiti, parinti fericiti. Suntem binecuvantati”, a scris Valentina Pelinel, in limba engleza, in dreptul fotografiei. 

Fostul dinamovist a fost casatorit prima data cu Mihaela Borcea, alaturi de care are trei copii. Patrick, Melissa si Angelo sunt cei mai mari dintre copiii afaceristului, fiind deja majori. Din a doua casnicie, cea cu Alina Vidican, Borcea mai are un baiat si o fata, pe nume Alexandru si Gloria. Acestia sunt stabiliti in SUA, alaturi de mama lor, care si-a refacut viata acolo. Si Melissa, fiica cea mare a lui Borcea, studiaza in America. 

Omul de afaceri mai are o fetita impreuna cu o avocata pe nume Simona Dana Voiculescu. Fiica lor s-a nascut in timp ce Borcea inca era casatorit cu Alina Vidican. Din al treilea mariaj, cel cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea mai are inca trei copii, respectiv un fiu si doua fetite gemene. 

Borcea incearca sa reuneasca familia o data pe an, iar ultima ocazie in care si-a vazut toti cei 9 copii a fost vara trecuta. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Borcea

Articole recomandate

Citeste si despre