Cristina Siscanu, acuzata ca iubeste din interes. Ce a raspuns sotia lui Madalin Ionescu

/ / Modificat: 2024-09-11
Cristina Siscanu, acuzata ca iubeste din interes. Ce a raspuns sotia lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu formeaza un cuplu de foarte multi ani. Recent, vedeta a vorbit pe social media despre cum reusesc anumite cupluri sa se inteleaga. Aceasta a discutat si despre partea financiara, insa mesajul nu a fost pe placul tuturor internautilor.

 

Cristina Siscanu, despre relatia cu Madalin Ionescu

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu se bucura de o frumoasa familie. Vedeta pastreaza legatura cu fanii sai pe social media, unde vorbeste despre numeroase subiecte. Aceasta le-a explicat urmaritoarelor sale ca in ziua de astazi siguranta financiara pe care barbatul o ofera nu mai este asa de importanta.

„Fetelor, pe un barbat nu il tine langa tine faptul ca ii gatesti nu stiu ce mancaruri delicioase sau ii pregatesti tinutele, hainele. Lucrurile astea pot fi facute de oricine. Pe un barbat il faci fericit doar daca tu esti o femeie care stie sa daruiasca iubire, si invers, o femeie este fericita daca este iubita. Daca este iubita, femeia radiaza!

In rest, toate celelalte lucruri nu au importanta atat de mare incat sa fie determinante intr-o relatie. O femeie daca se simte iubita si la randul ei iubeste si daruieste iubire, este implinita. Toate celelalte lucruri pot fi rezolvate.

E adevarat ca se spune despre faptul ca femeile vor siguranta, si aici se refera la o siguranta materiala, ca numai asa ele pot deveni cumva linistite, mai ales daca sunt si mame. Este adevarata si latura asta, insa in momentul in care barbatul este fidel, le daruieste iubire si este si un barbat harnic, n-au cum sa nu se intample si lucrurile acestea. Adica sa aiba parte si de o siguranta materiala pe care barbatul o poate satisface.

Insa in 2024, si femeile la randul lor pot contribui la bunastarea familiei si chiar este bine sa o faca. Si sa o faca cu avant! Pentru ca, slava Domnului, au inceput si femeile sa fie platite bine.

Si aici tine foarte mult de spiritul femeii de a fi harnica, intreprinzatoare si dornica sa faca lucruri. De aceea eu cred ca un cuplu ca sa traiasca in armonie, si daca au si copii, daca se iubesc si isi daruiesc iubire unul celuilalt si sunt harnici si trag la aceeasi caruta, sansele ca ei sa ramana impreuna, sau sa fie fericiti si impliniti, sunt foarte, foarte mari!” - a explicat Cristina Siscanu, intr-un clip video postat pe Facebook, potrivit Click.

Ce i-au reprosat internautii

Totusi, dupa ce a postat respectivul videoclip, vedeta a primit un comentariu in care era acuzata ca a inceput o relatie cu partenerul sau pentru partea financiara.

„Specialista in iubire, ai daruit iubire pentru siguranta ta, venita din Moldova, daca era Madalin sarac tot atat de mult il iubeai? Gaseai un barbat fara copii, nu mai filozofa!” , este comentariul scris de un internaut.

Astfel, vedeta a tinut sa lamureasca totul, explicand ca l-a cunoscut pe sotul sau cand nu avea casa sau masina:

„Cand eu si Madalin am inceput relatia , el nu avea nici macar masina, casa nici atat. Avea doi copii.”

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Cristina siscanu Iubire sot

Articole recomandate

Citeste si despre