Cristina Siscanu, momente de panica in Italia alaturi de fiica ei, Petra. Ce au patit: "Tine-ma tare! Mi-e frica!"

/ / Modificat: 2024-06-19
Cristina Siscanu, momente de panica in Italia alaturi de fiica ei, Petra. Ce au patit:

 

Cristina Siscanu a avut parte de o vacanta plina de peripetii in Italia si a impartasit cu fanii sai momentele tensionate pe care le-au trait ea si fiica ei, Petra.

In cadrul escapadei lor, sotia lui Madalin Ionescu a dorit sa le faca pe plac copiilor, iar la un moment dat, Petra a insistat sa se urce intr-un roller coaster. Cristina nu a putut sa refuze, asa ca au pornit intr-o aventura, care s-a terminat prost pana la urma. 

Din nefericire, experienta in roller coaster nu a fost pe placul lor. In loc sa se distreze, cateva minute, experienta a fost o adevarata provocare pentru Petra.

Inca de la inceput, micuta a pierdut sapca pe care o purta pe cap. Ea  s-a speriat si a inceput sa planga din toate puterile. In timp ce Petra era coplesita de frica, Cristina a facut tot ce i-a stat in putinta sa o calmeze.

Petra: Mai bine tii telefonul! Tine-ma tare! Mi-e frica!

Cristina Siscanu: Tine-ma si pe mine de mana!

Petra: Sapca mea! A cazut! Pe jos! Mi-a cazut sapca!

Cristina Siscanu: Nu-i nimic. Petra, fii calma! Tine-te bine de mine! O vom recupera, draga mea!

Cristina Siscanu a incercat sa ii explice Petrei ca vor recupera sapca si ca nu este nimic grav. Pe parcursul intregii aventuri in roller coaster, vedeta a facut eforturi sa o distreze pe micuta Petra, insa fara prea mult succes.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Cristina siscanu fetita

Articole recomandate

Citeste si despre