Cristina Spatar, despre casnicia cu Vicentiu Mocanu: “Mi-am jurat ca nu o sa ma mai casatoresc niciodata”

/ / Modificat: 2024-07-04
Cristina Spatar, despre casnicia cu Vicentiu Mocanu: “Mi-am jurat ca nu o sa ma mai casatoresc niciodata”

 

Cristina Spatar a trecut printr-o casnicie din care are doi copilasi care o bucura in fiecare zi. Acum, vedeta si-a gasit linistea in bratele lui Vicentiu Mocanu, un om de afaceri din Ramnicu Valcea, care o rasfata in fiecare moment. Totusi, ea a dezvaluit ca nu isi dorea sa se mai casatoreasca.

Cristina Spatar, despre mariajul ei

Cristina Spatar si Vicentiu Mocanu s-au casatorit in urma cu un an. Vedeta a dezvaluit ca nu isi mai dorea un al doilea mariaj, insa si-a dat seama ca barbatul care a cucerit-o este bine intentionat. Astfel, ea s-a consultat cu micutii sai si s-a hotarat sa accepte cererea in casatorie. 

„Mi-am jurat ca nu o sa ma mai casatoresc niciodata. Actualul meu sot si-a dorit mult sa facem pasul acesta. Am stat si am reflectat foarte mult, m-am gandit, m-am consultat cu copiii.

Am acceptat. Intr-adevar, mi-a demonstrat in perioada de dinainte si nu numai ca este un om bine intentionat, sper sa ramana asa. Ii multumesc pentru absolut fiecare gest frumos pe care il face zi de zi pentru mine, pentru copii. El ma cunoaste, stie ca imi plac bijuteriile foarte mult.

A cumparat un inel, ne-am dus intr-o mica vacanta in Dubai si acolo, la un restaurant, a venit cu un buchet mare de flori si cererea. M-a impresionat. El e un om cald, calm, bland. A venit in viata mea cand aveam nevoie de liniste, dupa ce trecusem prin furtuni”, a marturisit Cristina Spatar, la WOWnews.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina spatar Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre