Cu ce se ocupa Laura Cosoi inainte sa nasca. Vedeta este foarte activa chiar si inainte de a deveni mama pentru a patra oara

/ / Modificat: 2024-07-04
Cu ce se ocupa Laura Cosoi inainte sa nasca. Vedeta este foarte activa chiar si inainte de a deveni mama pentru a patra oara

 

In anul 2003 Laura Cosoi il cunostea pe cel care avea sa ii devina sot, Cosmin Curticapean. Cei doi au inceput o relatie in 2012, iar in 2015 s-au casatorit. In familia lor si-au facut aparitia minunatele Lara, Rita si Vera, iar acestia se pregatesc sa devina parinti pentru a patra oara!

Laura Cosoi, activa inainte de a deveni mamica din nou 

Vedeta se afla in ultimul trimestru de sarcina si abia asteapta sa isi stranga in brate bebelusul. Laura Cosoi are parte, la fel ca orice graviduta, de zile bune, dar si de momente obositoare. Totusi, aceasta nu se lasa si se mentine activa, chiar daca a mai ramas putin timp pana cand va deveni mamica pentru a patra oara.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean isi maresc familia, iar Lara, Vera si Rita o sa aiba un partener de joaca in curand! Totusi, vedeta nu a uitat de cariera ei, astfel ca lucreaza intens la un proiect, insa bunicii o ajuta atunci cand vine vorba despre cresterea micutelor sale. 

„Sunt ok, sunt zile bune, zile mai rele, astazi a fost o zi mai buna din punct de vedere fizic, adica nu chiar m-a dovediat asa de mult caldura, asa cum s-a intamplat acum o saptamana, doua. Azi am avut o filmare, lucrez si la un proiect, pun voci pentru un desen animat, am zile cu inregistrazi, asa ca sunt in activitate. Sotul e si el foarte aglomerat, asa ca sunt bunicii alaturi de noi. Cateva zile stau cu noi”, a spus Laura Cosoi pentru Antena Stars.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi mama Nastere Vedeta Activitati

Articole recomandate

Citeste si despre