Cum a ales Alina Ceusan numele fetitei ei. Are o semnificatie profunda: ”A fost conceputa cand eram in Tenerife”

/ / Modificat: 2024-08-28
Cum a ales Alina Ceusan numele fetitei ei. Are o semnificatie profunda: ”A fost conceputa cand eram in Tenerife”

 

Alina Ceusan si sotul ei au devenit, recent, parinti pentru a doua oara. Creatoarea de continut a adus pe lume o fetita, iar acum le-a dezvaluit celor care o urmaresc cum si-a botezat fiica si de ce a ales acest nume. 

La fel ca in cazul primului ei copil, pe care l-a botezat Rock, Alina Ceusan a ales un nume original si pentru surioara lui. Micuta se numeste Perla, iar numele ei are o semnificatie aparte. Proaspata mamica s-a inspirat din cultura spaniola atunci cand a ales numele, pentru ca micuta a fost conceputa in timp ce Alina Ceusan si sotul ei se aflau in Tenerife. 

”Mi s-a parut ca i se potriveste”

”Inca de cand Rock avea patru luni, aveam o alta optiune de nume, in momentul in care eram insarcinata cu Rock si nu stiam daca e baiat sau fata aveam o alta optiune de nume, deci sunt doua optiuni pe care nu le-am folosit pentru ea. Perla a venit intr-un ultim moment, singura Perla pe care o mai stiu este sotia chitaristului de la Guns n Roses, pe care am intalnit-o acum vreo 10-12 ani in Ibiza la un party si mi-a placut super mult de ea. Am zis ca trebuie sa ii vad fatuca ca sa stiu ce i se potriveste.

Perla este un nume de origine spaniola. Perla a fost conceputa cand eram in Tenerife, m-am intalnit cu Raul acolo. Este un nume spaniol, la fel ca Rock. Mi s-a parut ca merg foarte bine impreuna, Perla si Rock si cand i-am vazut fatuca asta mica mi s-a parut ca i se potriveste mult mai bine Perla decat celelalte optiuni pe care le aveam”, a spus Alina Ceusan, pe retelele de socializare. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina ceusan

Articole recomandate

Citeste si despre