Cum a inceput povestea de iubire dintre Radu Valcan si Adela Popescu. Ce a povestit prezentatorul

/ / Modificat: 2024-09-27
Cum a inceput povestea de iubire dintre Radu Valcan si Adela Popescu. Ce a povestit prezentatorul

Radu Valcan si Adela Popescu se bucura de o relatie lunga, din care au rezultat trei baieti, Alexandru, Andrei si Adrian. Au trecut 15 ani de la prima intalnire dintre cei doi, pe care au avut-o la Ruse, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea.

Radu Valcan si Adela Popescu, iubire ca in povesti

In 2009 a inceput povestea de iubire dintre cei doi, acestia fiind colegi in serialul “Iubire si onoare”. Adela Popescu si Radu Valcan au reusit, totusi, sa isi tina relatia secreta, chiar si fata de echipa lor:

“Nu stia nimeni de relatia noastra. Eram protagonist in “Iubire si onoare”, Adela era personaj secundar, era antagonista cumva. Era foarte mediatizata povestea serialului si eu la momentul ala si Adela si ne-a fost teama cumva. Nu-mi place medietizarea din punctul asta de vedere, adica pentru mine viata discreta e foarte importanta. Ne gandeam unde plecam sa nu ne vada, plecam la Brasov, pe la Poiana, Doamne, era o nebunie! Am hotarat sa mergem acolo la Ruse”, a spus Radu Valcan pentru Ciao.

In acelasi timp, prezentatorul TV a explicat ca obisnuia sa comunice prin SMS cu partenera lui in momentele respective, “chiar daca se afla la aceeasi masa cu ea:

S-a aflat la un moment dat, adica pana sa se afle in presa, deja se stia in echipa. Dar momentele alea, lunile alea, de cand eram impreuna, au fost ale noastre. Le-am trait intens pentru ca nu stia nimeni si era foarte misto la repetitii.  Nu neaparat repetam impreuna, dar eram cumva in aceleasi secvente si noi ne dadeam mesaje. Imi aduc aminte ca era BlackBerry-ul cu taste si ne dadeam mesaje peste masa. Eram aici, ea era in partea cealalta. Aveam noi povestea noastra si a fost superb.”

Sursa foto: facebook

Taguri Poveste de viata Vedete Relatii iubire

Articole recomandate

Citeste si despre