Cum a reactionat fiul Addei, cand a vazut comentarii negative despre mama sa

/ / Modificat: 2023-12-20
Cum a reactionat fiul Addei, cand a vazut comentarii negative despre mama sa

Adda este o artista foarte activa pe retelele de socializare. Posteaza frecvent si tine legatura cu fanii ei, dar are de-a face si cu multe critici si comentarii negative. Daca ea de-a lungul timpului a invatat sa le gestioneze, de curand a vazut cateva comentarii negative si fiul ei, Alexandru. Baietelul merge la scoala si stie deja sa citeasca, astfel ca poate vedea ce scriu alti oameni despre mama lui pe internet.

Cantareata a povestit recent, pe retelele de socializare, cum a reactionat baiatul ei la comentariile lasate de internauti, pe contul sau:

"Aseara, stateam in pat cu Alex. Si a inceput sa citeasca cateva comentarii. I-am spus ca o sa vina o vreme cand o sa vada si el toate comentariile frumoase. Dar si comentariile in care oamenii ii jignesc mama. Si mi-a spus: 'Dar de ce sunt oamenii asa rai? Ca tu nu esti asa cum spun ei!' Nah, explica-i copilului ca indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explica-i copilului ca traieste intr-o lume toxica in care realitatea e mereu denaturata. De social media, de televiziune si de anumiti terti, care sanchi’ pot influenta opinia celor care nu pot avea opinie proprie"

Adda a marturisit ca cele mai multe comentarii sunt legate de aspectul fizic. Artista este foarte sincera si asumata cu cei care o urmaresc si, in urma cu cativa ani, a dezvaluit ca sufera de o boala autoimuna, pe care o tine sub control cu tratament si cu un regim draconic. Din acest motiv, are uneori fluctuatii de greutate, iar corpul ei trece prin numeroase schimbari.

Artista a vorbit in repetate randuri despre toxicitatea care exista pe internet si despre cat rau pot sa faca niste cuvinte aruncate la intamplare.

"Legat de aplicatia noua Threads. De aseara, de cand mi-am instalat aplicatia sunt asa intr-o stare ciudata. O energie ciudata. Un dezgust si parere de rau. Am crezut ca e despre caterinca, glume misto si de bun gust. Este efectiv jungla. Si multa mizerie si degradare umana. Si nu neaparat ca sunt multi care jignesc intr-un limbaj greu de explicat. Ci pentru ca anumite persoane publice si non publice ajung sa se murdareasca intr-un mare hal pentru like-uri si validare", a mai transmis artista, in mediul online.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Monden Retele de socializare

Articole recomandate

Citeste si despre