Cum a reactionat Geanina Ilies dupa ce fiul ei i-a spus ca vrea sa studieze in strainatate

/ / Modificat: 2024-07-05
Cum a reactionat Geanina Ilies dupa ce fiul ei i-a spus ca vrea sa studieze in strainatate

 

Fiul Geaninei Ilies, Patrick, se pregateste sa plece la studii in strainatate, avand in vedere o facultate din Spania cu profil de business management. 

Apropiindu-se de majorat, Patrick se concentreaza intens pe pregatirea pentru admitere, lucru care il va duce mai aproape de visul sau. Recent, intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Geanina Ilies a discutat despre relatia sa cu Patrick si despre cum va gestiona faptul ca va ramane mai mult timp singura acasa odata ce el pleaca la studii.

„Trec anii… Nici nu realizam cateodata. Acum sunt in fasa, acum isi iau zborul. Este si cazul lui. Patrick se concentreaza acum mai mult pe scoala si pe examene. Isi doreste si, totodata, se pregateste pentru admiterea la facultate cu profil business management, mai exact in Spania, Esade.

Nu e usor, este foarte mult de studiat, pe langa toate lucrurile pe care le face in prezent pentru liceu, insa incerc sa-i fiu aproape. Suntem o echipa! Am mare incredere in el. Este un copil bun, iar din partea mea nu vreau sa existe nicio presiune. El stie cel mai bine ce i se potriveste. Cred ca aceea va fi cea mai mare provocare pentru mine, ca mama: sa invat sa traiesc fara prezenta lui constanta in casa”, a declarat Geanina Ilies pentru sursa mentionata mai sus. 

 

Taguri Vedete copii Studii copii

Articole recomandate

Citeste si despre