Dupa cele doua nasteri, Adela Popescu a avut multe batai de cap cu kilogramele in plus. Prezentatoare s-a chinuit din greu sa ajunga la silueta pe care o avea inainte de a ramane insarcinata.
"Inainte sa il nasc pe Alexandru faceam miscare. Dupa ce l-am nascut am avut scuza asta, ca trebuie sa am grija de copil si ca nu am timp. Dupa care noi am stiut imediat ca ne mai dorim un copil. Am zis «ce sens are sa slabesc ca sa ma ingras la loc? Nu mai slabesc». Si nu am mai facut miscare. Din fericire, am reusit sa slabesc destul de firesc, probabil de la alaptat, de la oboseala," a spus Adela Popescu pentru VIVA!.
Ce mananca Adela Popescu
Dupa ce l-a nascut pe cel de-al doilea baietel, Adela Popescu s-a pus serios pe treaba ca sa slabeasca. Vedeta nu a apelat la vreun regim draconic, dar a adoptat o alimentatie sanatoasa, din care a exclus zaharul.
"Am reusit, o perioada destul de lunga, sa nu mai mananc zahar. M-am gandit ca imi e greu sa tin diete foarte clare si atunci m-am intrebat ce mi-ar placea sa mananc. Asa ca in prima parte a zilei mananc fructe, la pranz mananc orice, pot manca si paste sau gratar cu salate, iar seara incerc sa imi fac o salata, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce gasesc," a povestit Adela despre regimul sau zilnic, potrivit VIVA!.