Cum arata cazarea din Bali pentru care Dana Rogoz a platit doar 12 euro pe noapte: "Am invatat cum sa citesc review-urile si sa nu ma las pacalita"

/ / Modificat: 2024-07-26
Cum arata cazarea din Bali pentru care Dana Rogoz a platit doar 12 euro pe noapte:

 

Dana Rogoz adora destinatiile exotice si profita de fiecare ocazie pentru a pleca in vacanta impreuna cu sotul si copiii. Anul acesta, actrita a explorat Asia, descoperind locuri minunate. Surpriza cea mai mare a fost cand a aflat cat de accesibila este cazarea in Bali.

Asemenea anilor anteriori, Dana Rogoz si-a petrecut vacanta alaturi de familie. In prezent, ea se afla in Bali si isi tine fanii la curent cu aventurile sale prin intermediul retelelor sociale. Departe de casa, actrita le-a prezentat urmaritorilor locul unde sta impreuna cu familia, descriind cazarea ca fiind absolut superba si mentionand ca pretul pentru o noapte i-a provocat o surpriza placuta.

Locul superb pe care l-a descoperit Dana Rogoz in Bali

Dana Rogoz a impartasit imagini cu casuta din lemn, situata in mijlocul naturii si inconjurata de o priveliste incantatoare.

Astfel, pretul pentru o noapte de cazare a fost de doar 12 euro, adica aproximativ 85 de lei, un cost surprinzator de mic pentru o astfel de destinatie exotica.

"Aceasta cazare la care am stat alte 2 nopti se numeste Villa Kepuh si se afla undeva in nordul insulei, departe de agitatie. Am gasit-o pe booking, unde am rezervat un bungalow cu 2 paturi (cel pe care il vedeti in acest reel) cu 18,5 euro pe noapte si un altul cu 1 pat dulbu (pentru Barbu) cu 12,5 euro pe noapte. Sunt 6 casute in total, ale unor proprietari veniti din UK, sa traiasca visual balinez. Totul la @villa_kepuh_ are o atmosfera extraordinara. In mod normal, se poate ca acest pret foarte mic pe cazare sa te sperie, mai ales daca vrei sa calatoresti cu copiii. Dar adevarul e ca locul acesta satisface atat nevoile unui backpacker, cat si ale unei familii ca a noastra, care cauta cazari care sa iti ofere experiente deosebite.

M-a intrebat cineva cu ce agentie am calatorit. Raspunsul e ca am organizat singuri aceasta calatorie. Eu sunt responsabila cu cazarile de fiecare data, asa ca am invatat de-a lungul anilor cum sa citesc review-urile si sa nu ma las pacalita, am invatat sa ma uit ci atentie peste fotografii, sa caut pe tripadvisor si cele ale turistilor din cazarea aleasa, ca sa fac alegeri cat mai bune pentru familia mea.

Asadar, in Bali poti gasi cazari mai mult decat decente la 20 euro la fel de bine cum poti gasi cazari si de 20.000 euro pe noapte (evident, pe acelea nu le-am vizitat :) ). Voi ce ziceti de casuta aceasta?", a scris Dana Rogoz pe Instagram.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Preturi hotel Vacanta Dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre