Cum arata Ruth, fiica lui Cornel de la Insula Iubirii. Ce imagini emotionante a postat concurentul de ziua micutei

/ / Modificat: 2024-08-21
Cum arata Ruth, fiica lui Cornel de la Insula Iubirii. Ce imagini emotionante a postat concurentul de ziua micutei

 

Cornel de la Insula Iubirii se mandreste cu copiii sai. Cornel Luchian, concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 8, are patru copii din fosta casnicie, de care i-a fost extrem de dificil sa stea departe cat s-a aflat in Thailanda, acolo unde au avut loc filmarile pentru emisiunea la care a participat alaturi de Iustina Loghin, cea care ii este partenera de mai bine de un an.

Cornel de la Insula Iubirii are 38 de ani si a cunoscut-o pe Iustina pe cand era casatorit cu fosta sotie, mama copiilor sai. Cei doi au fost casatoriti timp de 9 ani si au impreuna 4 copii. Dupa divort, acesta a pastrat legatura cu fosta sotie si pare sa fie destul de implicat in viata micutilor sai.

Recent, Cornel a postat pe Instagram mai multe imagini cu fiica sa, Ruth, chiar de ziua ei.

„La multi ani, iubita lui tata Ruth! Va iubeste tata enorm!”, a scris Cornel in dreptul fotografiilor cu cea mica.

cum-arata-copiii-lui-cornel-de-la-insula-iubirii

De altfel, in timpul filmarilor pentru Insula Iubirii, Cornel si-a vazut copiii si a vorbit cu ei, prin intermediul telefonului. Camerele video au surprins momentul in care s-a emotionat, iar imaginile au emotionant o tara intreaga. Iata cum a decurs convorbirea dintre acestia:

Cornel Luchian: La multi ani pentru maine!

Mama copiilor: Lasa, ca tata cand vine te duce la mall.

Unul dintre copii: Unde esti? Ce faci, in spatele tau?

Cornel Luchian: Uite, mare! Ce faci, tati? Cum e la scoala? Cum esti?

Unul dintre copii: Bine.

Mama copiilor: Nu-l iubesti pe tata? Spune-i tot ce ai spus astazi!

Unul dintre copii: Te iubesc!

Cornel: Si eu te iubesc! Sa fiti cuminti, sa ascultati de mama.

Mama copiilor: Cadoul esti tu, tata!

Cornel Luchian a fost casatorit timp de 9 ani si are 4 copii. Acesta a cunoscut-o pe actuala sa partenera, Iustina Loghin, in timpul casniciei cu fosta sotie. Cuplul a venit sa-si testeze relatia in Thailanda, desi aveau nunta programata pe 9 iunie. Iustina a fost cea care a insistat sa participe la emisiune, dupa ce Cornel a inselat-o in repetate randuri, in trecut.

Situatiile in care cei doi au fost pusi la Insula Iubirii au facut deliciul publicului. Iustina a pus capat relatiei, dupa gesturile facute de cel care urma sa-i devina sot, dar la intoarcerea in Romania, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, potrivit cancan.ro. Cei doi au facut, pana la urma, nunta pe 9 iunie, asa cum au decis inainte sa-si testeze relatia in Thailanda si, potrivit imaginilor care circula prin presa de cateva zile, Iustina urmeaza devina mamica.

Cornel de la Insula Iubirii a suferit un accident care i-a marcat viata

In cadrul reality show-ului „Insula Iubirii”, Iustina a dezvaluit atat episoadele de infidelitate ale lui Cornel, cat si faptul ca acesta a fost declarat mort in Italia, dupa ce a suferit un accident grav. Dar Cornel Luchian a reusit sa supravietuiasca in mod miraculos. Accidentul l-a lasat paralizat pentru o perioada si a necesitat reconstructii multiple ale fetei si urechilor.

„A suferit in viata asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea sa mearga. Nu stiu daca ai vazut, dar Cornel are niste cusaturi pe fata, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fata i-a fost reconstruita. Mergea la munca, era in Italia cu niste colegi si era pe bancheta din spate si a sarit prin geamul din fata si cei din fata nu au patit nimic. Daca te uiti in ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a si casatorit, ea a fost langa el atunci, erau impreuna de cateva luni, s-a si pocait, el este foarte sensibil”, a spus Iustina despre Cornel in cadrul emisiunii, potrivit unica.ro.

  • Surse: viva.ro, cancan.ro, unica.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre