Cum e viata Liviei Graur dupa divort si cum este ca mama: “E o atmosfera de tabara in casa”

/ / Modificat: 2024-07-04
Cum e viata Liviei Graur dupa divort si cum este ca mama: “E o atmosfera de tabara in casa”

 

Livia Graur, in varsta de 38 de ani, este o prezenta pe micile ecrane care a reusit sa ii cucereasca pe telespectatori. Cand vine vorba despre viata personala, aceasta a trecut printr-un divort in 2022. Ea se bucura de o fiica, alaturi de care are o relatie minunata.

Livia Graur, viata dupa divort

Livia Graur si Razvan Graur au divortat in 2022. Din mariajul lor a rezultat o fata, Renata. Vedeta a explicat ca se intelege mai bine cu micuta ei dupa despartire, tinand cont ca timpul a trecut si aceasta a crescut, aflandu-se la varsta de 11 ani. Cat despre o noua relatie, vedeta a punctat ca reuseste greu sa se apropie de cineva nou. 

„Cvasi la fel. Suntem mai prietene, pentru ca a crescut. E o atmosfera de tabara in casa. Ne consultam foarte mult, ce facem, unde mergem, ce mancam. Ma consult cu ea si in deciziile mele de zi cu zi. Imi place atmosfera asta. Avem o conventie stabilita de comun acord la notar si cam atat. (n.r. cu tatal fiicei)

Se spune ca in momentul in care capeti experienta si treci prin mai multe etape ale vietii incepi sa ai prea multe pretentii, probabil ca in zona asta sunt si eu, nu neaparat de pretentii, ci de analiza. Analizez oamenii in general. Foarte greu las oameni in jurul meu.

Prietenii mei sunt putini si vechi. Rareori reusesc sa ma apropii de cineva nou, nu pentru ca i-as da o sansa, ci pentru ca asa sunt eu, ma deschid foarte greu. E dificil sa ma gandesc macar la o alta relatie in momentul asta”, a spus Livia Graur, la Fresh by Unica.

Cum este ca mama

Cat despre Renata, Livia Graur a punctat ca trebuie sa pastreze un echilibru atunci cand vine vorba despre viata de mama. Vedeta a dezvaluit ca este prietena cu fiica sa, insa prefera sa pastreze si anumite limite.

„Cea mai frumoasa parte e ca suntem prietene. Cea mai grea parte e ca putem sa depasim limita. Trebuie sa pastrezi balanta. Sper sa-mi iasa. Suntem prietene, da. Ne tragem de sireturi pana la un punct in care eu sunt parintele si spun nu. E dificil. Asta cred ca e provocarea perioadei acesteia. Urmeaza, ma gandesc cu groaza, perioada adolescentei, cand o sa ma urasca, asta tot aud. Ma si intreb de ce m-ar uri.”, a mai povestit Livia Graur.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata Divort

Articole recomandate

Citeste si despre